Bedrijfsvloeren

Afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt, kun je bij Floorsite uitstekend terecht voor een passende bedrijfsvloer. Natuurlijk gaat het dan niet om industriële bedrijven en magazijnen en dergelijke, maar voor de meer kleinschalige projecten voldoen onze vloeren prima. We geven je een paar ideeën.

Houten vloeren

Grenen vloerenbekijk grenen vloeren

De sector bij uitstek voor een grenenhouten vloer, is de horeca. De gezellige bruine kroegen en cafés – en niet te vergeten de strandpaviljoens! – waar planken mogen kraken en waar zand de vloer maar niet de maag schuurt. Maar ook in ateliers en galerieën komt de grenen vloer met zijn warme, natuurlijke uitstraling uitstekend tot zijn recht.

Vloer voor in cafe kroeg of winkel

Ook deze vloeren worden veel in de horeca – onder andere in stijlvolle restaurants en lunchrooms – en de bedrijfjes in de kunst en handnijverheid gebruikt. Het authentieke karakter van dit type vloer vormt letterlijk de basis van menig museum. Ook wordt de vloer vaak gelegd in kantoren.

De visgraatvloer is een echte bedrijfsvloer voor luxueuze kantoren waar bijvoorbeeld notarissen, advocaten en verzekeringsagenten praktijk houden. Ook mensen met kantoor aan huis kiezen vaak voor een visgraatvloer. Je ziet de visgraatvloer ook in de lobby’s van hotels bijvoorbeeld. Wij hebben visgraat in PVC en in Hout.

Visgraat vloer kantoor

Omdat PVC-vloeren zo eenvoudig schoon te houden zijn, vormen ze de ideale basis voor elke werkplek waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Ze zijn ideaal voor huisartsen en tandartspraktijken en niet te vergeten de praktijken voor fysiotherapie. Ook zijn het door de licht veerkrachtige structuur fijne vloeren voor bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of instellingspaviljoens. Het prettigst als bedrijfsvloer zijn de dry-backvloeren omdat deze geheel verlijmd zijn, maar de klikversie met kurk is ook heel goed mogelijk.

Laminaat vloerbekijk ons laminaat

Laminaatvloeren zijn bijzonder geschikt voor kantoor of praktijk aan huis, voor wachtruimtes en allerlei andere (open) kantoorruimtes. Door de grote keuze aan laminaatvloeren heeft Floorsite voor elke stijl een geschikte laminaat bedrijfsvloer.

Omdat in bedrijfsruimtes veel wordt gelopen raden wij het Exclusive laminaat aan omdat deze de dikste slijtlaag heeft.

Vloer voor op kantoor

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.