Je kent het misschien wel: je komt thuis op een regenachtige dag, hangt je jas over de trappaal omdat hij daar wat beter kan uithangen dan aan de kapstok. De rugtas van je kind ligt in het hoekje van de trap en daarboven ligt al dagen een trui die je mee naar boven moet nemen, maar steeds vergeet. Dan ga je je vloer in de woonkamer vervangen en je neemt meteen ook de gang of hal mee. Om niet alles onder het stof te krijgen, moet je de trap leegmaken. En dan zie je ineens… die trap is eigenlijk hard aan een opknapbeurt toe!

Niet de hele trap vervangen

Het fijne is dat je niet de hele trap hoeft te vervangen. Je kunt hem laten renoveren! Dat wil zeggen: je laat hem bekleden met het materiaal van jouw keuze: traprenovatie houttraprenovatie laminaat of traprenovatie pvc. Klinkt goed hè? Je hoeft ook niet de complete trap inclusief stootborden en zijkanten te bekleden, je kunt er ook voor kiezen om alleen de treden zelf te laten doen. Die zijn vaak het meest beschadigd en zelfs uitgesleten. De stootborden hebben misschien niet veel te lijden gehad en zien er wellicht nog keurig uit. En een likje verf doet ook al wonderen. Floorsite knapt het op zoals jij wilt.

Wat een geluk

Ja, wat een geluk dat je door Floorsite zo eenvoudig een traprenovatie kunt laten uitvoeren! In het zelfde materiaal bijvoorbeeld als je nieuwe vloer: hout, laminaat of pvc. Of een afwijkend materiaal – of wel hetzelfde materiaal maar een andere kleur – om je trap er helemaal uit te laten springen. Als het materiaal en de kleur van de zijkant(en) van de trap goed past bij de trap én de vloer, vormt die een mooi verbindend element die voor eenheid in je gang of hal zorgt. Zie je het al voor je?

Waarom traprenovatie van Floorsite

  • Keuze uit verschillende materialen en dessins;
  • Een traprenovatie is doorgaans binnen één dag klaar;
  • Uitstekende kwaliteit, net als onze vloeren;
  • Tegen dezelfde scherpe prijzen;
  • Met beschermende trapneus;
  • Eventueel met antisliprand;
  • Hele treden – inclusief stootbord – bekleden of alleen de bovenzijde;
  • Floorsite werkt secuur en netjes;
  • Floorsite komt gemaakte afspraken altijd na;
  • Uitstekende service.

Kom eens kijken in Terschuur

De showroom van Floorsite bevindt zich in Terschuur. Daar hebben we vloeren in hout, pvc en laminaat. In verschillende dessins en kleuren en ook in verschillende kwaliteitsklassen. Wist je trouwens dat we ook vloerverwarming verkopen en installeren? En je kunt dus ook voor een traprenovatie bij ons terecht. Ook daarin heb je de keuze uit verschillende materialen, dessins en kleuren. Heb je je vloer elders gekocht? Geen probleem: neem een reststukje mee en kijk wat er mooi bij past. Wij staan voor je klaar met advies, een gunstig prijsaanbod en een vriendelijke lach.

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.