Kom naar de showroom

Kom langs en maak er een leuke dag van!

De aanschaf van een nieuwe vloer luidt vaak een nieuwe fase in. Je gaat bijvoorbeeld verhuizen of de verbouwing is bijna achter de rug. Je gaat samenwonen of je wilt om een andere reden – letterlijk – een nieuwe basis leggen. Wat de aanleiding ook is, het uitzoeken van een vloer heeft vrijwel altijd iets vrolijks, iets feestelijks. En waarom zou je dat aspect niet in het koopproces door laten klinken?

Een bezoek aan de showroom van Floorsite is uitstekend te combineren met een gezellige activiteit. Neem daarom gerust je hond, je kinderen, je ouders of je beste vrienden mee en maak er een mooie dag van. We noemen een paar mogelijkheden:

  • Het Oude Ambachten & Speelgoed Museum met meer dan 160 verschillende oude ambachten en ouderwetse winkeltjes en een prachtige verzameling oud en antiek speelgoed. Op sommige dagen houdt de poppen- en berendokter spreekuur.
  • Speelboerderij De Happyfarm met tal van speelmogelijkheden binnen en buiten. Lekker klimmen en klauteren, bouwen, ponyrijden, fietsen en skelteren en uitleven op het springkussen of de trampoline.
  • Boerengolf – vlaaienmaaien – op boerderij De Elleboog. Een leuke activiteit voor jong en oud.
  • Wandelen door de bossen en over de heide. Door Terschuur loopt een stukje van het Europese wandelroute E11, een wandelroute die in Scheveningen begint en doorloopt tot de grens Polen – Litouwen.
  • Een van de oudste nog werkende standerdmolen is Den Olden Florus. De molen staat een paar kilometer buiten Terschuur. Op zaterdagen kun je in het winkeltje allerlei eigengemalen producten kopen. Als het weer het toelaat, draait op de zaterdagen ook de molen.
  • Tot slot bij ons om de hoek. Het Nederlands Pluimveemuseum op de rijksweg in Terschuur waar je alles over de kip en het ei te weten kunt komen. Geschikt voor jong en oud!

Kom je rond etenstijd?

Dan kun je in de buurt eten in een van deze twee aanraders:

  • Bij ‘t Raadhuys, met een mooi terras en een hollandse keuken.
  • Kantonees restaurant East is het adres waar je moet zijn voor een authentieke maaltijd uit de meest gevarieerde keuken van China.
  • Wil je een lekkere Italiaanse maaltijd? Kijk dan bij Italiaans restaurant Lanterna
  • Zoek je een snelle lekkere hap? Kijk dan bij Het Ei op de rijksweg in Terschuur.

Een vloer kopen? Dat doe je samen bij Floorsite in Barneveld!

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.