Het kan. Een goede laminaatvloer voor weinig geld. Hoe? Met een restpartij laminaat van een gerenommeerd merk! Floorsite heeft ze regelmatig; restpartijen van merken als Berry Alloc, Forbo, Meister, Quick-Step,Ambiant, Pergo, Kronotex, mFLOR, Parador, Can-Do, Douwes Dekker, Meister, Gerflor, Tarkett, Kronoterm Beautifloor, Moduleo,Floorline, Balterio, VivaFloors en Krono.

Zijn restpartijen kleine partijen?

Nee, lang niet altijd. Floorsite heeft soms restpartijen laminaat van wel 500 m2 en dat is echt heel veel. Natuurlijk hebben we ook kleine partijen, maar als je op zoek bent naar mooi laminaat voor 75 m2, heb je een goede kans dat je dat kunt vinden bij Floorsite.

Hoe komt Floorsite aan deze restpartijen laminaat?

We kopen restpartijen rechtstreeks op bij de fabriek. Vaak gaat het om vloeren waarvan te veel geproduceerd is. Floorsite kan zo’n partij tegen bodemprijzen inkopen en weer heel goedkoop aan jou verkopen.

Daarom kies je voor een Vloer van Floorsite
  • Vloeren vanaf € 3,50
  • Diverse restpartijen
  • Direct af te halen!
Kom naar de showroom

Hoe weet je wat voor restpartijen laminaat Floorsite heeft?

Omdat het aanbod van restpartijen sterk wisselt, is het onmogelijk deze op de website te zetten. Je kunt daarom het beste naar de showroom in Terschuur komen. Op = Op, dus het is een kwestie van meteen beslissen. Ben je op zoek naar een specifieke laminaatvloer, dan kun je ook even contact met ons opnemen.

Conclusie

Je kunt bij Floorsite terecht voor diverse restpartijen laminaat. Het aantal vierkante meters wisselt sterk, net als het aanbod. Floorsite koopt restpartijen op van alle bekende merken. Wij hebben regelmatig restpartijen vanBerry Alloc, Forbo, Meister, Quick-Step,Ambiant, Pergo, Kronotex, mFLOR, Parador, Can-Do, Douwes Dekker, Meister, Gerflor, Tarkett, Kronoterm Beautifloor, Moduleo,Floorline, Balterio, VivaFloors en Krono

Klaske Kassenberg

Klaske Kassenberg is onze Vloeren Guru die je op de hoogte houdt van Floorsite producten. Ook geeft Klaske handige tips om zo lang mogelijk van je vloer te genieten.