Houten vloer in Achterveld leggen

Ze zijn en blijven mooi, de echt houten vloeren. Omdat elke plank anders is, is ook elke vloer uniek. Dat – samen met kleine onregelmatigheden als putjes en krasjes – geeft een houten vloer karakter. De uitstraling van de vloer hangt voor een groot deel af van de afwerking. Een gelakte vloer is klassiek strak, terwijl een gerookte vloer een doorleefde uitstraling heeft. Ook de kleur doet veel. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, past een houten vloer in vrijwel ieder interieur. Houten vloeren zijn gevoelig voor vocht, niet alleen voor het water waarmee je een vloer schoonmaakt of het vocht dat je knoeit, maar ook voor het vocht in de lucht. Een houten vloer – maar ook jijzelf en je eventuele huisdieren – is dan ook gebaat bij een stabiele luchtvochtigheid.

Waar koop je een houten vloer in Achterveld

Een paar kilometer ten noorden van Achterveld ligt het Gelderse dorp Terschuur met de showroom van Floorsite. Floorsite is gespecialiseerd in houten en houtlook vloeren. Wij hebben massief houten vloeren en samengestelde vloeren. Zo’n samengestelde vloer bestaat uit verschillende lagen hout, waardoor deze minder krimpen en uitzetten dan een massief houten vloer. Multiplank en lamelparket zijn voorbeelden van zo’n samengestelde vloer. Ook verkopen wij de originele visgraatvloeren. In de royale showroom kun je veel voorbeeldvloeren in allerlei afwerkingen zien. Je vindt er vast de perfecte houten vloer voor Achterveld.
Floorsite verkoopt tevens vloerverwarming. We kunnen je desgewenst alles vertellen over de combinatie van een houten vloer en vloerverwarming. Als je met een aantal punten rekening houdt, is vloerverwarming prima te combineren met een houten vloer. We vertellen je er in de showroom graag over.

Waarom je voor een houten vloer in Achterveld naar Floorsite gaat

 • Verkoop grenen en eiken vloeren;
 • Samengestelde vloeren en massief hout;
 • Behandeld en onbehandeld;
 • Houten vloeren zijn op veel manieren af te werken;
 • Wij hebben tevens pvc en laminaatvloeren in houtlook;
 • Concurrerende prijzen;
 • Regelmatig restpartijen te koop;
 • Betrouwbaar en deskundig advies;
 • Ook voor vloerverwarming;
 • Goede, uitgebreide service;
 • Zelf leggen of met Floorsite legservice;
 • Afleveren houten vloer in Achterveld.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Leggen van een houten vloer in Achterveld

Je kunt een houten vloer op verschillende manieren leggen. Zwevend bijvoorbeeld, maar je kunt hem ook verspijkeren of verlijmen. Als je je vloer zelf gaat leggen, krijg je van ons een handige legwijzer. Hierin staan tips en adviezen, ook voor de lastige hoekjes.
Floorsite biedt ook een legservice waar je gebruik van kunt maken. Lees er hier meer over.

Afleveren houten vloer in Achterveld

Laat het sjouwen maar aan Floorsite over. We bezorgen graag je houten vloer in Achterveld. Als je voor 50 vierkante meter of meer koopt, is deze bezorgservice geheel gratis.

Showroom Terschuur, lekker dichtbij

We nodigen je graag uit in onze showroom. Je kunt er in tien minuten zijn vanaf Achterveld. Omdat het zo dichtbij is, is een bezoekje altijd lonend. Ook – of vooral – als je nog in de oriënterende fase zit en misschien wel meerdere keren de verschillende vloeren wilt zien. Je zoektocht naar een houten vloer in Achterveld begint bij showroom Floorsite in Terschuur.