Houten vloer Bunschoten-Spakenburg

Kies je voor een houten vloer in Bunschoten-Spakenburg, dan kies je voor een warme, levendige vloer met een geheel eigen karakter. Hout leeft. Niet echt natuurlijk, een gekapte boom leeft echt niet meer, maar omdat het in staat is vocht op te nemen en weer af te staan – wat gepaard gaat met uitzetten en krimpen – wordt wel gezegd dat hout leeft. We hebben hier meteen de sterke én de zwakke kant van hout te pakken. Je zult altijd voorzichtig moeten zijn met vocht en de luchtvochtigheid in een ruimte goed in de gaten moeten houden, maar kiertjes en naden kunnen ook bijdragen aan het unieke karakter van de vloer. Om het werken van hout te beperken, kun je overigens kiezen voor een vloer van samengestelde planken. Deze planken bestaan uit kruislings verlijmde lagen hout, hierdoor kan de bovenlaag geen kant op. Tenminste, als de vloer niet té nat wordt, want dan is er geen houden meer aan. Ook het verlijmen of verspijkeren van een houten vloer op de dekvloer, gaat de vorming van kieren tegen.

Floorsite voor een houten vloer in Bunschoten-Spakenburg

In jouw eigen regio – in Terschuur – is de showroom van Floorsite gevestigd. Floorsite verkoopt houten vloeren van eiken en grenen, zowel massief hout als samengestelde planken. Een van de voordelen van hout is dat je het op verschillende manieren kunt afwerken en in onze showroom kun je diverse voorbeeldvloeren bekijken. Weet je nog niet wat mooi zal staan in jouw interieur? Je kunt bij Foorsite enkele staaltjes mee naar huis nemen om te kijken wat het beste past.

Een houten vloer van Floorsite is duurzaam. Alle houten vloeren dragen het keurmerk voor verantwoord bosbeheer en een houten vloer gaat wel twintig jaar mee, waarna hij gerecycled kan worden. Met een houten vloer in Bunschoten-Spakenburg is ook het milieu blij.

Houten vloer Bunschoten-Spakenburg bij Floorsite kopen

 • Verkoop massief hout en samengestelde planken;
 • Met FSC en PEFC keurmerk voor verantwoord bosbeheer;
 • Behandeld en onbehandeld hout;
 • Showroom met veel voorbeeldvloeren;
 • Ook houtlookvloeren van pvc en laminaat;
 • Laagste prijsgarantie voor de houten vloeren;
 • Regelmatig aanbod restanten houten vloer van bekende merken;
 • Tevens verkoop van vloerverwarming;
 • Deskundig en ervaren personeel;
 • Zelf leggen of laten leggen door Floorsite legservice;
 • Bezorgservice houten vloer Bunschoten-Spakenburg.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Houten vloer in Bunschoten-Spakenburg (laten) leggen

Met wat handigheid – én tijd! – is een houten vloer in Bunschoten-Spakenburg prima zelf te leggen en af te werken. Floorsite heeft legwijzers gemaakt voor elk van de legmethoden: zwevend leggen, spijkeren en lijmen.

Ontbreekt het je aan handigheid, tijd of lust om zelf aan het klussen te gaan, dan kun je je houten vloer ook laten leggen door een ervaren vloerenlegger. Floorsite heeft een uitgebreide service voor het bezorgen en leggen en wat er zoal bij komt kijken. Je kunt daar hier meer over lezen. Floorsite helpt je graag met jouw houten vloer in Bunschoten-Spakenburg!