Laminaatvloer Achterveld kopen

Als je op zoek bent naar een vloer met de warme uitstraling van hout, maar zonder het onderhoud dat een echte houten vloer vergt én je niet zoveel geld voor je vloer wilt uitgeven, dan is een laminaatvloer voor jou een goede oplossing. De houtlook prints zijn de laatste jaren steeds gevarieerder geworden zodat de huidige generatie laminaat een natuurlijke uitstraling heeft. Een laminaatvloer klinkt hol, maar met een goede ondervloer die geluid isoleert, kun je dat grotendeels opvangen. Wees ook voorzichtig met vocht, de geperste houtlaag kan flink uitzetten als hij nat wordt.

Zoek jij een laminaatvloer in Achterveld?

Hemelsbreed vijf kilometer ten noorden van Achterveld ligt Terschuur. Omdat je de A1 over moet en de weg daar een flinke kronkel maakt, rijd je er met de auto een kleine tien minuten over. In Terschuur vind je de showroom van vloerenspecialist Floorsite. Naast vloeren van echt hout en pvc verkoopt Floorsite ook laminaatvloeren. In drie verschillende prijs- en kwaliteitsklassen zelfs. Grote kans dus dat jij voor je laminaatvloer in Achterveld mét een goede ondervloer bij Floorsite zult slagen.
Floorsite verkoopt tevens vloerverwarming en al onze vloeren – dus ook de laminaatvloeren – zijn geschikt voor deze comfortabele vorm van verwarming.

Kom naar Floorsite voor je laminaatvloer in Achterveld

 • Drie verschillende prijs- en kwaliteitsklassen laminaat;
 • In een groot scala aan kleuren en dessins;
 • Ons laminaat is geschikt voor vloerverwarming;
 • Verkoop en installatie van vloerverwarming;
 • Ruim opgezette showroom;
 • Ook echt houten vloeren en houtlook pvc vloeren;
 • Concurrerende prijzen;
 • Wij hebben regelmatig restpartijen;
 • Deskundig en onafhankelijk advies;
 • Al ons laminaat heeft een kliksysteem;
 • Zelf leggen of laten leggen mogelijk;
 • Bezorgen laminaatvloer in Achterveld.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Bezorgservice laminaat vloer Achterveld

Natuurlijk kunnen we jouw ondervloer en laminaatvloer in Achterveld bezorgen. Bij aankoop van minimaal 50 vierkante meter doen we dit zelfs gratis. We overleggen samen over de datum en tijd van bezorgen. Omdat laminaat even moet acclimatiseren, krijg je de laminaat een paar dagen voor hij gelegd wordt.

Laminaatvloer Achterveld, zelf leggen of laten leggen

Al onze laminaatvloeren hebben een kliksysteem. Ze zijn daarom heel goed zelf te leggen. Floorsite geeft je een praktische legwijzer met tips en adviezen mee, zodat je de klus goed kunt klaren. Zie je het niet zitten om de laminaatvloer in Achterveld te leggen of ontbreekt het je aan tijd? Ook dat is geen punt. Floorsite biedt een goede legservice en werkt daarvoor samen met uitstekende vakmensen. We kunnen ook je vloer geheel afwerken met plinten indien gewenst. Lees hier meer over de uitgebreide service van Floorsite.

De showroom van Floorsite, fijn dichtbij

Terschuur ligt net over de grens in Gelderland. Daar heeft Floorsite zijn ruime showroom met vele vloeren en vloerverwarmingssystemen. Het ervaren en vriendelijke personeel legt je graag de verschillen tussen de drie soorten laminaat uit en laat desgewenst ook andere vloeren zien. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw laminaatvloer in Achterveld.