Leg een vloer van laminaat in Bunschoten-Spakenburg

Laminaat is zo populair, dat je je misschien niet realiseert dat het product nog niet eens zo lang bestaat. Zo’n 35 jaar geleden werden de eerste laminaatvloeren geproduceerd. Sindsdien is het uiterlijk en de kwaliteit van het laminaat sterk verbeterd. De huidige generatie laminaatvloeren ziet er heel natuurlijk uit door de variatie in prints die worden gebruikt. Je hebt laminaat in verschillende kwaliteitsklassen. Het ene laminaat voldoet prima voor bijvoorbeeld een logeerkamer waar weinig gebruik van wordt gemaakt, het andere is geschikt voor intensief belopen ruimten. Wil je keuze hebben in kwaliteits- en prijsklassen, ga dan eens naar de showroom van Floorsite in Terschuur. Floorsite verkoopt standaard drie kwaliteitsklassen laminaat. Daarnaast voeren wij regelmatig scherpe acties die u kunt bekijken op onze actiepagina en liggen in ons magazijn altijd wel restpartijen die u voor bodemprijzen kunt afhalen! Bij Floorsite valt daarom heel wat te kiezen in laminaat voor Bunschoten-Spakenburg.

Ons laminaat voor Bunschoten-Spakenburg

Laminaat bestaat uit een paar lagen. Eén daarvan is een HDF of MDF laag waarop een papierstrook met houtdessin is geplakt. Deze papierstrook is afgeschermd met een sterke kunststof toplaag. Het laminaat van Floorsite is beschikbaar in drie klassen; basic, premium en exclusive. Basic laminaat is 6 mm dik, het heeft een V-groef aan de lange zijden, waardoor het de uitstraling heeft van een echte plankenvloer. Premium laminaat is 7 mm en heeft aan de lange én de kopse kanten een V-groef. Dit geeft een luxueuze uitstraling. Exclusive laminaat is 9 mm dik en heeft rondom een V-groef.
Al ons laminaat is voorzien van een kliksysteem. Dat maakt het leggen gemakkelijk en je kunt de vloer ook weer eenvoudig uit elkaar halen en elders opnieuw leggen.

Ga voor laminaat in Bunschoten-Spakenburg naar Floorsite

  • Showroom op een kwartier rijden van Bunschoten-Spakenburg;
  • Standaard drie soorten laminaat in drie prijsklassen;
  • Regelmatig aanbod restanten laminaat van bekende merken;
  • Hoge kwaliteit, lage prijs garantie;
  • Met kliksysteem, eenvoudig zelf te leggen;
  • Tevens goede legservice van Floorsite;
  • Ook verkoop van pvc hout- en betonlook en echt houten vloeren;
  • Wij verkopen ook vloerverwarming;
  • Deskundig, vriendelijk personeel;
  • Bezorgservice laminaat Bunschoten-Spakenburg.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Ook voor andere vloeren én vloerverwarming ga je naar Floorsite

Floorsite verkoopt niet alleen laminaat voor Bunschoten-Spakenburg. Wij hebben ook houten vloeren – grenen en eiken – en pvc in houtlook en betonlook. Ook van deze vloeren hebben wij regelmatig restpartijen die tegen bodemprijzen verkocht worden.
De vloeren die wij hebben, zijn geschikt voor de vloerverwarming die wij verkopen. Je kunt bij ons terecht voor vloerverwarming die in de bestaande dekvloer wordt gefreesd en voor vloerverwarming op de dekvloer. Heb je interesse in vloerverwarming én nieuw laminaat in Bunschoten-Spakenburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres.