Laminaat in Soest leggen

Een laminaat vloer is een van de meest verkochten soorten vloerbedekking van dit moment. Het bestaat uit verschillende lagen, onder andere een laag van HDF of MDF waarop een strook papier met houtdessin is geplakt. Hierover heen ligt een toplaag van kras- en slijtvast kunststof. Er bestaan verschillende kwaliteitsklassen laminaat. Daarbij speelt de dikte een rol, maar ook de variatie in prints en de randafwerking – met of zonder v-groef. Omdat laminaat zo populair is, kun je het op veel plaatsen kopen, maar niet overal heb je de keuze uit verschillende kwaliteitsklassen. Daarvoor moet je doorgaans in een vloerenspeciaalzaak zijn. Dat wil overigens niet zeggen dat de vloeren die je daar koopt duur zijn. Zo kun je bij vloerenspecialist Floorsite laminaat in drie kwaliteits- en prijsklassen kopen en op elk van deze geven wij de laagste prijs garantie. Daarnaast hebben wij elke maand nieuwe actievloeren in ons magazijn liggen, die je direct kan meenemen! Voor een laminaat vloer in Soest is een bezoek aan de showroom in Terschuur – op een half uurtje rijden vanaf Soest – dus echt aan te raden.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Floorsite voor laminaat in Soest

De drie verschillende prijs- en kwaliteitsklassen laminaat worden basic, premium en exclusive genoemd. Het basic laminaat heeft een v-groef langs de lange zijden en is 6 mm dik. Het premium laminaat is een millimeter dikker en heeft een v-groef langs de lange én de kopse zijden. Het exclusive laminaat is 9 mm dik en heeft net als het premium laminaat rondom een v-groef. Zo’n v-groef rondom geeft het laminaat een luxueuze uitstraling. Het exclusive laminaat is uitstekend geschikt voor ruimten die intensief gebruikt worden. Natuurlijk kun je bij Floorsite ook de ondervloer voor het laminaat kopen. Voor een laminaatvloer moet de ondervloer het geluid zoveel mogelijk absorberen omdat de vloer anders nogal hol klinkt.
Het laminaat van Floorsite heeft een kliksysteem. Je kunt de vloer zonder lijmen leggen en daardoor ook weer gemakkelijk uit elkaar halen en ergens anders opnieuw leggen.

Voor laminaat in Soest moet je bij Floorsite zijn

  • Showroom op een half uur rijden van Soest;
  • Standaard drie soorten laminaat;
  • Met laagste prijs garantie;
  • Regelmatig restanten laminaat van bekende merken;
  • Met kliksysteem, prima zelf te leggen;
  • Uitgebreide (leg)service van Floorsite;
  • Ook verkoop van echt houten vloeren en pvc;
  • Wij verkopen ook vloerverwarming;
  • Ervaren, meedenkend personeel;
  • Bezorgservice laminaat Soest.

Floorsite, meer dan laminaat voor Soest

Naast de drie standaard soorten laminaat heeft Floorsite ook regelmatig restanten laminaat van andere grote merken. Die hebben we niet op de website staan, daarvoor wisselt het aanbod te sterk. Je kunt natuurlijk altijd bellen om te horen of we een restpartij laminaat hebben liggen dat voor jou interessant is, maar eigenlijk is het handiger om gewoon langs te komen en te zien wat we zoal hebben.
Wij hebben ook houten vloeren en pvc in houtlook en betonlook. Ook daarvan hebben wij regelmatig restanten die tegen bodemprijzen weggaan. Een bezoekje aan de showroom voor laminaat in Soest is daarom altijd de moeite waard.