PVC vloer in Achterveld in opkomst

PVC staat voor polyvinylchloride. Het is een kunststof die zoals zoveel kunststoffen, per ongeluk werd ontdekt. Het handige aan pvc is dat je er allerlei stoffen aan toe kunt voegen – de additieven – waardoor je het materiaal bepaalde eigenschappen kunt geven. Zo zijn er voor de pvc stroken waarvan vloeren gelegd worden, stoffen toegevoegd die pvc onder andere soepel, slijtvast, kleurecht en bestand tegen schoonmaakmiddelen maakt. Voor een vloer is kunststof ideaal omdat het tegen vocht kan. Je kunt een pvc vloer dus in je hele huis leggen, ook in de keuken, het toilet en in de badkamer.

Waar kun je een pvc vloer in Achterveld kopen

Woon je in Achterveld – of ga je er wonen – dan moet je voor een pvc vloer in Terschuur zijn. Dit dorp ligt net over de grens in Gelderland, hemelsbreed op amper 5 km van Achterveld. Vloerenspecialist Floorsite heeft hier zijn showroom met diverse soorten pvc in bijvoorbeeld hout- en betonlook. We hebben dryback pvc dat verlijmd wordt op de dekvloer en we hebben pvc met kliksysteem. In het klik-pvc hebben we twee soorten; met kurklaag en zonder kurklaag. PVC met kurklaag is prettig voor vloeren waarop ‘gerold’ wordt; met rolstoelen, meubelen op zwenkwieltjes en rollators bijvoorbeeld. De kurklaag voorkomt dat de stroken pvc door de draaiende bewegingen uit elkaar klikken.

PVC en vloerverwarming

Vloerverwarming is sterk in opkomst. Het overstappen op vloerverwarming is voor veel mensen een reden om dan ook te kiezen voor een pvc vloer. Vooral het dryback pvc is ideaal in combinatie met vloerverwarming, maar het klik-pvc gaat ook heel goed samen met vloerverwarming. Floorsite verkoopt zowel vloerverwarming als pvc en andere soorten vloeren die goed samengaan met vloerverwarming. Want ook een houten vloer of een laminaatvloer is geschikt voor vloerverwarming. We vertellen je er in de showroom graag meer over!

Kom naar Floorsite voor je pvc vloer Achterveld

 • Dryback en klik-pvc;
 • Klik-pvc met en zonder kurklaag;
 • PVC is heel geschikt voor vloerverwarming;
 • Floorsite verkoopt ook vloerverwarming;
 • Royale showroom met veel voorbeeldvloeren;
 • Naast pvc ook echt houten vloeren en laminaatvloeren;
 • Gunstige prijzen;
 • Regelmatig aanbiedingen van restpartijen;
 • Deskundig en onafhankelijk advies;
 • Goede, zeer uitgebreide service;
 • Zelf leggen of met Floorsite legservice;
 • Bezorgen pvc vloer in Achterveld.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Bezorgen en leggen PVC vloer in Achterveld

Floorsite zorgt er graag voor dat je pvc-vloer in Achterveld wordt bezorgd. Als je voor minimaal 50 vierkante meter koopt, doen we dat geheel gratis.
Ook bieden wij je een uitgebreide legservice. Van het voorbereiden of egaliseren van de dekvloer tot het leggen en het afwerken met plinten bijvoorbeeld. Je kunt zelf kiezen wat jij nodig of fijn vindt. Lees hier meer over de uitgebreide service van Floorsite.
Voor een beetje handige klusser is het pvc met kliksysteem prima zelf te leggen, maar dryback pvc leggen is minder eenvoudig. Bekijk onze legwijzers maar eens en kijk of je het aandurft je pvc vloer in Achterveld zelf te leggen.