Mooie, praktische pvc vloer Woudenberg

Een vloer vormt letterlijk en figuurlijk de basis voor jouw interieur. De uitstraling van een bepaald type vloer ondersteunt als het goed is jouw smaak en persoonlijkheid. Met een pvc vloer in Woudenberg kun je wat dat betreft alle kanten op. Een betonlook pvc vloer past bijvoorbeeld goed binnen een industriële of minimalistische inrichting, maar je kunt hem ook leggen omdat hij goed past bij de functie van de ruimte. Een pvc vloer in een lichte houtlook kan heel neutraal zijn, maar je kunt ook kiezen voor een donkere vloer die luxe en weelderigheid uitstraalt. Wil je zien hoe een vloer overkomt, dan kun je het beste veel foto’s bekijken én naar een showroom bij jou in de buurt gaan. De showroom van Floorsite bijvoorbeeld. Daar kun je heel wat soorten vloeren zien. Je vindt de showroom in Terschuur, op ongeveer 25 minuten rijden vanaf Woudenberg.

De voordelen van een pvc vloer in Woudenberg

PVC is heel gemakkelijk te onderhouden, dat komt omdat hij van kunststof is en een vuilwerende toplaag heeft. Hij is uitstekend bestand tegen vocht en een goede pvc vloer is kleurecht en slijtvast. Bovendien is een pvc vloer geluiddempend. PVC kan op twee manieren gelegd worden. De stroken kunnen op de dekvloer gelijmd worden – dit is het zogenoemde dryback pvc – en de stroken kunnen in elkaar geklikt, zwevend op een ondervloer van folie gelegd worden. De eerste methode is lastig zelf te leggen, maar hij is wel het stilst én hij is zeer geschikt voor vloerverwarming. Klik-pvc is gemakkelijker om zelf te leggen. Ook klassieke of speelse legpatronen vormen geen probleem omdat de stroken eenvoudig te snijden zijn. Zo kun je een heel persoonlijke uitstraling aan jouw pvc vloer in Woudenberg geven.

Jouw pvc vloer voor Woudenberg koop je bij Floorsite

 • PVC vloeren met laagste prijs garantie;
 • Dryback pvc en klik-pvc in diverse kleuren en dessins;
 • Klik-pvc verkrijgbaar met en zonder rubber onderlaag;
 • Regelmatig aanbod restpartijen pvc van bekende merken;
 • PVC is gemakkelijk in onderhoud en geluiddempend;
 • PVC is heel geschikt voor vloerverwarming;
 • Floorsite verkoopt en installeert ook vloerverwarming;
 • Naast pvc ook houten vloeren en laminaat;
 • Floorsite geeft eerlijk en onafhankelijk advies;
 • Floorsite biedt een uitstekende service;
 • Met bezorg- en legservice pvc vloer Woudenberg.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Floorsite met verschillende soorten pvc vloer voor Woudenberg

Floorsite heeft het dryback pvc en het pvc met kliksysteem. In het klik-pvc hebben we twee varianten. De ene is drielaags, de andere vierlaags. De vierlaagse variant heeft een extra onderlaag van rubber. Deze voorkomt dat de stroken pvc uit elkaar getrokken worden door de frictie van bijvoorbeeld rolstoelwielen of de zwenkwieltjes van bureaustoelen of eetkamerstoelen.
Bij Floorsite vind je standaard beton- en houtlook pvc. Daarnaast hebben we regelmatig restpartijen van andere bekende merken. Je hebt bij ons dus volop keuze als je op zoek bent naar een pvc vloer voor Woudenberg.