Vloerverwarming in Achterveld installeren

Steeds meer mensen stappen over op vloerverwarming in Achterveld, net als in de rest van Nederland. In bijna alle nieuwe woningen wordt vloerverwarming geïnstalleerd en bij de renovatie van bestaande woningen wordt vaak ook in vloerverwarming voorzien. Bij veel woningen is vloerverwarming goedkoper dan verwarmen met radiatoren. Bovendien is de warmte gelijkmatiger en comfortabeler. Ten slotte win je ook nog eens ruimte als je geen radiatoren meer hebt.

Ga jij over op vloerverwarming in Achterveld?

Als jij voor vloerverwarming kiest, dan hebben we goed nieuws: enkele kilometers ten noorden van Achterveld, net over de grens bij Utrecht, ligt het dorp Terschuur. Daar is de showroom van Floorsite gevestigd. Deze vloerenspecialist verkoopt niet alleen houten en houtlook vloeren, maar ook vloerverwarming. En natuurlijk zijn alle vloeren van Floorsite geschikt voor vloerverwarming. Met een bezoek aan de showroom sla je dus twee vliegen in één klap: je komt alles te weten over vloerverwarming én de vloeren die daar geschikt voor zijn!
Floorsite verkoopt vloerverwarming die op een nieuwe dekvloer wordt geïnstalleerd en vloerverwarming die in de bestaande dekvloer wordt gefreesd. De eerste vorm is duurder in aanleg, maar goedkoper in verbruik omdat hij beter geïsoleerd is.

Een nieuwe vloer en vloerverwarming in Achterveld

Alle vloeren die Floorsite verkoopt, zijn geschikt voor vloerverwarming. Er zijn wel verschillen in het gebruik van de vloerverwarming en in het rendement. Zo warmt een houten vloer langzamer op, maar omdat hij de warmte vervolgens langer vasthoudt, koelt hij ook langzamer af. Je hebt daardoor weinig temperatuurschommelingen. Een dryback pvc vloer die op de dekvloer verlijmd wordt, warmt sneller op en koelt ook sneller af. Waar jij voor kiest hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Floorsite kan je nog uitgebreider vertellen over de verschillen en de voor- en nadelen van bepaalde vloeren in combinatie met vloerverwarming.

Vloerverwarming in Achterveld nodig? Kom naar Floorsite

  • We zitten bij jou in de buurt;
  • Wij installeren vloerverwarming in bestaande dekvloer en op nieuwe dekvloer;
  • Wij geven onafhankelijk en deskundig advies;
  • In onze showroom vind je houten vloeren en houtlookvloeren;
  • Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming;
  • Hoge service, lage prijzen;
  • Uitgebreide Floorsite installatie- en legservice;
  • Bezorgservice voor Achterveld.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Kom naar de showroom in Terschuur

We zijn hoegenaamd buren van elkaar en je weet dat een goede buur beter is dan een verre vriend. Voor jouw vloerverwarming in Achterveld kom je vanzelfsprekend bij ons kijken. We heten je van harte welkom in onze showroom met vloerverwarming en heel veel geschikte vloeren. Neem de tijd om al je vragen te stellen en om alle soorten vloeren te bekijken die mogelijk bij jouw vloerverwarming in Achterveld passen.