Vloerverwarming Lunteren, voor een aangenaam warm huis

Tegenwoordig wordt in vrijwel elke nieuwbouwwoning vloerverwarming aangelegd. En ook bij het renoveren van een woning wordt vaak gekozen voor vloerverwarming. Het is een comfortabele manier van verwarmen die bovendien energiezuinig is. Je weet waarschijnlijk wel hoe heet een radiator wordt, zo heet wordt de vloer nooit, je kunt dus bij een veel lagere temperatuur verwarmen. De aangename, gelijkmatige warmte zorgt ook voor een gezond binnenklimaat omdat je geen last meer van luchtstromingen hebt. Ook iets om je op te verheugen: de vloer die op je vloerverwarming komt te liggen, loopt echt van muur tot muur, zonder de radiatoren als hinderlijke obstakels. Je bent daardoor vrijer in de manier waarop je je meubels neerzet.

Vloerenspecialist Floorsite verkoopt vloerverwarming voor Lunteren

Naast houten vloeren, laminaat en pvc verkoopt Floorsite vloerverwarming. Omdat vloerverwarming vaak samen met een nieuwe vloer wordt gekocht, kun je daarvoor nu bij het zelfde verkooppunt terecht. Wel zo handig om een gegarandeerd goed advies te krijgen over de vloeren die het beste samengaan met vloerverwarming. Want hoewel alle vloeren van Floorsite geschikt zijn voor vloerverwarming, de manier waarop en het tempo waarin een ruimte verwarmd wordt – en warm blijft – is mede afhankelijk van het type vloer die je kiest. Voor laminaat vloeren gelden namelijk andere richtlijnen dan voor pvc of houten vloeren. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk welke vloer jij mooi vindt. Gelukkig kan Floorsite je helpen bij de keuze en met je meedenken over de wensen en mogelijkheden die jij hebt ten aanzien van vloerverwarming in Lunteren.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Voor vloerverwarming in Lunteren: vloerenspecialist Floorsite

  • Wij verkopen zowel vloerverwarming als de vloeren die daarvoor geschikt zijn;
  • Alle deskundigheid ten aanzien van vloeren en vloerverwarming onder één dak;
  • Je vindt onze showroom op een kleine 20 minuten rijden vanaf Lunteren;
  • Infrezen of installeren op de (nieuwe) dekvloer mogelijk;
  • Deskundig en servicegericht personeel;
  • Floorsite verkoopt pvc in hout- en betonlook, laminaat en echt houten vloeren;
  • Royale showroom met veel voorbeeldvloeren en restpartijen;
  • Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming;
  • Voor de hoogste service en de laagste prijzen;
  • Uitstekende installatie-, bezorg en legservice;

Vloerverwarming in Lunteren door Floorsite

Floorsite kan vloerverwarming in de dekvloer infrezen, maar ook op een (nieuwe) dekvloer plaatsen. Omdat je bij de eerste methode niet aan de onderkant kunt isoleren, zul je wat duurder uit zijn in het verbruik, maar de aanleg is goedkoper. Dat komt omdat er minder werk verzet hoeft te worden. Bij vloerverwarming óp de dekvloer wordt er eerst een isolatielaag op de dekvloer geplaatst. Omdat je met meerdere lagen te maken hebt, komt je vloer hoger te liggen en moet je de kozijnen van deuren en de deuren zelf inkorten. Er is dus meer werk mee gemoeid en dat maakt de aanleg duurder. Maar omdat je nu goed geïsoleerd hebt, zul je met het verwarmen goedkoper uit zijn.
In de showroom kunnen we samen met jou de mogelijkheden en voorkeuren bespreken zodat je de best mogelijke vloerverwarming in Lunteren krijgt.