Voor vloerverwarming in Soest ga je naar Floorsite

Op een half uur rijden van Soest ligt het Gelderse dorp Terschuur met de showroom van Floorsite. Hier kun je vloerverwarming én een nieuwe vloer kopen. Als je vloerverwarming neemt, heb je meestal ook een nieuwe vloer nodig en als je voor beide op het zelfde adres terecht kunt, is dat natuurlijk heel erg handig. Al onze vloeren – echt hout, pvc en laminaat – zijn geschikt voor vloerverwarming, maar bij een houten vloer heb je wel met een aantal zaken rekening te houden. Daar kunnen we je uitgebreid over informeren zodat je de juiste keuze voor een vloer met vloerverwarming in Soest maakt. Floorsite kan vloerverwarming in de bestaande dekvloer aanleggen – door het frezen van sleuven voor de leidingen – maar ook óp een (nieuwe) dekvloer. De eerste methode is goedkoper in aanleg omdat er minder werk verricht hoeft te worden, maar duurder in verbruik omdat er aan de onderzijde niet geïsoleerd wordt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Vloerverwarming Soest, comfortabel en energiezuinig

Vloerverwarming is comfortabel, mooi – omdat je hem niet ziet – en energiezuinig. Daarom wordt in de nieuw opgeleverde woningen vrijwel altijd vloerverwarming aangelegd. Ook bij renovaties en verbouwingen kiest men vaak voor vloerverwarming. Vloerverwarming is zo comfortabel omdat warme lucht opstijgt. Heb je radiatoren, dan zal je vloer altijd kouder zijn dan de lucht op bijvoorbeeld schouderhoogte. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen last van koude voeten hebben. Met vloerverwarming is dat verleden tijd. Het energiezuinige zit hem in het feit dat je niet zo heet hoeft te stoken om een ruimte te verwarmen. Vloerverwarming wordt immers lang niet zo heet als een radiator.
En als jij straks een nieuwe vloer op vloerverwarming hebt liggen, dan zul je zien hoeveel beter jouw vloer uitkomt. Je hoeft ook geen rekening meer te houden met de radiatoren als je je kamer inricht. Al die voordelen maken dat vloerverwarming in Soest een uitstekende keuze is!

Vloerverwarming Soest koop je bij Floorsite in Terschuur

  • Vloerverwarming en een nieuwe vloer koop je op één adres;
  • Ruime showroom op een half uurtje rijden van Soest;
  • Zowel installeren op de dekvloer als infrezen mogelijk;
  • Deskundig en ervaren personeel;
  • Verkoop van pvc vloeren, laminaat en houten vloeren;
  • Alle vloeren van Floorsite zijn geschikt voor vloerverwarming;
  • Regelmatig aanbod van restpartijen van vloeren;
  • Hoogste kwaliteit, laagste prijzen;
  • Uitstekende service voor vloerverwarming Soest.

Floorsite voor vloeren én vloerverwarming in Soest

Floorsite verkoopt vloerverwarming en vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Wij hebben laminaat, echt houten vloeren – in eiken en grenen – en pvc in dryback en met kliksysteem. Vooral pvc wordt vaak gelegd in combinatie met vloerverwarming. Omdat pvc een goede warmtegeleider is, voel je al snel de warmte van de vloer. Dat is vooral het geval bij dryback pvc omdat hierbij de stroken pvc op de dekvloer gelijmd worden. Bij hout duurt dat langer, maar daar staat tegenover dat hout de warmte langer vasthoudt. Je kunt hier meer lezen over de verschillende vloeren in combinatie met vloerverwarming.
In de showroom praten we er graag verder met jou over. Zodoende kun je een goede keuze maken voor een bijpassende vloer bij vloerverwarming in Soest.