Over Floorsite

Een vloer vormt letterlijk en figuurlijk de basis van een huis of kantoor. Hij bepaalt in belangrijke mate hoe je een ruimte ervaart. Als je ergens naar binnen gaat, registreren je hersenen vliegensvlug allerlei zaken die maken dat je je ergens veilig en op je gemak voelt of juist niet. Een goed gekozen vloer heet je welkom, een slecht gekozen vloer maakt je behoedzaam. Een belangrijk aspect daarbij is hoe een vloer oogt, maar zeker zo belangrijk is het hoe een vloer aanvoelt en hoe hij klinkt.

Floorsite heeft een grote showroom waar tal van vloeren liggen. Zowel massief houten vloeren als laminaatvloeren en vloeren van PVC. In onze showroom kun je op je gemak rondkijken en je mag zelfs je schoenen even uitdoen om te ervaren hoe een bepaalde vloer aanvoelt!


Showroom Barneveld Terschuur Houten Vloeren

Showroom Floorsite

Onze aanwezige medewerkers kunnen je van alles vertellen en laten zien over de eigenschappen van een bepaalde vloer en geven bovendien graag advies over het leggen en laten leggen van een vloer of het onderhoud van de desbetreffende vloer.

Waarom Floorsite

  • Centraal gelegen grote showroom;
  • Uitgebreid assortiment;
  • Met FSC en PEFC keurmerk voor verantwoord bosbeheer;
  • Uitstekende service;
  • Laagste prijs garantie.

Naast vloeren verkoopt Floorsite ook unieke tafels en stoelen.