Veiligheid en privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Floorsite respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Floorsite, gevestigd aan Hardwareweg 4 3821 BM Amersfoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Floorsite
Hoevelakenseweg 154
3784 WK Terschuur

085 06 06 289
info@floorsite.nl

Bank: NL56 KNAB 0720 9652 68
BIC: KNABNL2H
KvK-nummer: 62329340
BTW-nummer: NL172326588B02

J. de Ruiter is de Functionaris Gegevensbescherming van Floorsite Hij/zij is te bereiken via info@floorsite.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Floorsite verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Floorsite verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Floorsite analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Floorsite volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.
  • Floorsite verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Floorsite bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

NAW en betaalgegevens > meer dan 2 jaar > Klanten kunnen zelf hun account inzien en aanpassen, ook kunnen ze herhaal aankopen doen vanuit hun eigen account.

Delen van persoonsgegevens met derden

Floorsite verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Boekhoudings- en betalingssoftware

Floorsite gebruikt de volgende programma’s bij het plaatsen een bestelling:

Advertentiecookies

In onze webwinkel zie je promoties en advertenties van onszelf. Ook op websites van derden kun je onze advertenties tegen komen. Om deze promoties en advertenties relevant te houden maken wij gebruik van cookies. De advertentiecookies maken het mogelijk dat:

  • We kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • We kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt;
  • We kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;
  • We kunnen bijhouden of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of hierop hebt geklikt;
  • We jouw online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat je gebruik maakt;
  • We door het combineren van deze kenmerken jouw advertentie-interesse vaststellen en de advertenties die we aan je tonen in onze webwinkel en op websites van derden hierop kunnen afstemmen;

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders. De advertentiecookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • We advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • Onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij http://www.floorsite.nl kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.

Voor de cookies die deze partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze webwinkel cookies:

Webwinkelaanbevelingen, voorkeuren en interessecookies

We hebben zoveel artikelen in onze winkel dat we je graag op weg helpen. Bijvoorbeeld door je te wijzen op artikelen die voor jou interessant zijn. Dat gebeurt bijvoorbeeld op basis van je eerdere bezoeken aan onze webwinkel ongeacht met welk apparaat dat was. We kijken dan naar cookies en je IP-adres, maar ook naar wat je eerder bij ons kocht en je interesses die we kennen doordat we jou daarnaar gevraagd hebben. Het boek dat je net hebt gekocht, geven we dan níet als leestip. De aanbevelingen en interessecookies maken het mogelijk dat wij kunnen nagaan of je bepaalde producten of aanbiedingen hebt gezien, hierop hebt geklikt en of je aan de hand hiervan bijvoorbeeld een specifiek product hebt gekocht. Deze informatie combineren wij om een beeld te krijgen van jouw interesses en voorkeuren waarop de webwinkel voor jou kan worden aangepast.

De interesse cookies maken het mogelijk dat:

  • We in onze webwinkel jouw online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht met welk apparaat je de webwinkel bezoekt;
  • We door het combineren van jouw surfgedrag, jouw voorkeuren en interesses vaststellen en aanbiedingen en aanbevelingen in onze webwinkel hierop kunnen afstemmen;
  • We via onze webwinkel aanbiedingen en aanbevelingen aan je kunnen tonen op basis van jouw interesses en de combinatie van je surf-, zoek-, en koopgedrag;
  • Wij op basis van je surfgedrag gerichte aanbiedingen en aanbevelingen kunnen tonen op websites van derden.

Browserinstellingen

Als je niet wilt dat websites cookies op jouw computer kunnen opslaan, pas dan je browserinstellingen aan. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Je kunt je instellingen ook dusdanig aanpassen dat je browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Je kunt cookies die al geplaatst zijn verwijderen. Let erop dat je de instellingen apart voor elke browser, apparaat en computer die je gebruikt moet aanpassen. Wij willen je erop attenderen dat als je geen gebruik wilt maken van cookies, wij helaas niet kunnen garanderen dat onze webwinkel goed werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de webwinkel verloren gaan of dat je bepaalde pagina’s zelfs helemaal niet meer kunt zien. Daarnaast betekent het weigeren van cookies ook niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer aangepast aan jouw interesses en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser. Klik op één van de onderstaande iconen om direct naar de handleiding van je browser te gaan of raadpleeg indien nodig de helpfunctie van je browser.

Wil je cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.com.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit heet ook wel het recht om vergeten te worden. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Floorsite en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@floorsite.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Floorsite wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Floorsite neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@floorsite.nl. Floorsite heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoelt zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.