Vloer kopen?

Je hebt de knoop doorgehakt, je gaat een nieuwe vloer kopen. Misschien weet je al wat je hebben wilt, misschien twijfel je nog. Maar één ding is duidelijk: je wilt een vloer met de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Misschien echt hout zoals massief eiken of grenen of een samengestelde vloer zoals visgraat lamelparket of een multiplank vloer. Maar het zou ook een praktische laminaatvloer kunnen worden met een houtprint of een onderhoudsarme pvc-vloer die eruit ziet als een houten vloer.

Koop in den vreemde niet wat jouw buurdorp je biedt!

Zoals een vloer bijvoorbeeld! Want ook bij jou in de buurt – om precies te zijn in het buurdorp Terschuur – vind je de showroom van Floorsite, specialist in vloerverwarming, houten vloeren en houtlook vloeren van pvc en laminaat. Het loont beslist een kijkje te nemen in onze royaal opgezette showroom, we hebben ook regelmatig restpartijen tegen kelderprijzen.

Koop je vloer in de buurt!

Waar kun je terecht voor een goede, betaalbare vloer?

Dat is wat je nu wilt weten. Want je wilt niet te veel betalen, maar je wilt ook geen rommel kopen en bovendien heb je graag een goede service. Als je op zes hoog woont, zou het bijvoorbeeld wel heel fijn zijn als alle vloerdelen bij jou thuis worden afgeleverd. Of je nu in Arnhem woont, in Zwolle, in Utrecht of in Rotterdam.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

De showroom van Floorsite

In het Gelderse Terschuur, op de grens met Utrecht, vind je de mooi ingerichte showroom van Floorsite. Hier zie je op een paar honderd vierkante meter voorbeelden van alle echte houten vloeren, laminaatvloeren en pvc vloeren die wij verkopen. In tal van kleuren en afwerkingen. Hier kun je op je gemak rondkijken en je laten inspireren. Bovendien kun je alles vragen over de vloeren die er liggen en kun je advies inwinnen over de mogelijkheden die voor jouw situatie gelden.

Een vloer kopen? Dat doe je bij Floorsite