Geef je trap een nieuw aanzien met traprenovatie hout

Als je een houten vloer hebt in een ruimte waar ook de trap zit – in de gang, hal, overloop of woonkamer bijvoorbeeld – is het natuurlijk heel mooi om ook de trap met hetzelfde hout te bekleden. Zo krijg je een mooie eenheid. Maar ook als je een andere soort vloerbedekking hebt en jouw trap is aan een opknapbeurt toe, kun je voor een nieuwe houten bekleding kiezen. Hout past in elk interieur, zeker omdat je het op veel verschillende manieren kunt afwerken en kunt kiezen voor de kleur die past bij jouw smaak en bij de rest van je interieur.

Floorsite voor traprenovatie met hout

Bij vloerenspecialist Floorsite in Terschuur kun je ook terecht voor traprenovatie in hout, pvc en laminaat. Voor de traprenovatie met hout worden overzettreden gebruikt met of zonder antislipstrip. Je kunt kiezen om alleen de bovenkant – met trapneus – te laten bekleden, maar ook kan het stootbord met houtfineer worden bekleed. En heb je een open trap, dan kunnen wij ook rondom de treden met hout bekleden. Inclusief de zijkanten.

Waarom kies je voor een traprenovatie van Floorsite

  • Een complete traprenovatie met hout binnen één dag gerealiseerd;
  • Dezelfde hoge kwaliteit als onze houten vloeren;
  • Dezelfde gunstige prijzen als onze houten vloeren;
  • Met of zonder anti-slipstrip;
  • De hele treden of bijvoorbeeld alleen de bovenkant;
  • Floorsite werkt netjes en komt zijn afspraken na;
  • Keuze uit behandeld en onbehandeld hout;
  • Zelf afwerken of laten afwerken.

Open trap dichtmaken

Heb je een open trap en zou je die liever dicht willen hebben – bijvoorbeeld om tocht tegen te gaan of voor een meer veilig gevoel bij het gebruik van de trap – dan kan Floorsite ook dat voor je realiseren met hout. Zo kies je voor een complete make-over!

Zelf afwerken of laten afwerken

Wij kunnen de traprenovatie met onbehandeld hout uitvoeren. Je kunt dan zelf de trap afwerken als je dat wilt. Natuurlijk is het ook mogelijk de afwerking door Floorsite te laten doen. Ook hebben wij behandeld en afgewerkt hout om je traprenovatie mee uit te voeren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw traprenovatie met hout? Neem contact met ons op of kom naar de showroom. We staan graag voor je klaar!