Houten vloer Ede

Als je van authentiek en een warme, natuurlijke uitstraling houdt, is de kans groot dat je zult vallen voor een echte houten vloer. Een vloer van eiken of grenen bijvoorbeeld, massief of in multiplank of lamelparket. Je kunt een houten vloer op veel verschillende manieren afwerken zodat je hem helemaal kunt afstemmen op de rest van je interieur. Omdat een houten vloer lang meegaat, is hij niet duur. Hij vergt het nodige onderhoud, maar… een houten vloer is uniek, daar kan geen laminaat of pvc tegenop.

Een houten vloer kopen in Ede

Je hebt je keuze gemaakt en nu ga je op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Op een goeie twintig minuten rijden vanaf Ede vind je het dorp Terschuur met de showroom van Floorsite. Je ziet hier tal van echte houten vloeren in diverse kleuren en afwerkingen. Zowel in grenen als eiken en zowel van massief hout als van samengestelde planken. Floorsite kan je goed de verschillen laten zien en je uitleggen wat de diverse mogelijkheden voor de afwerking zijn. En als je wilt, trek je gewoon je schoenen en sokken uit om met je blote voeten te ervaren hoe het voelt. Oók de vloeren in houtlook die we hebben, bijvoorbeeld pvc en laminaat.

En wist je dat we ook vloerverwarming verkopen? En dat dit ook prima samengaat met een echt houten vloer?

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom je voor een houten vloer in Ede naar Floorsite gaat

  • Gemakkelijk via de A30 te bereiken;
  • Verschillende houten vloeren in diverse afwerkingen;
  • Duurzaam met FSC en PEFC keurmerk;
  • Royale showroom, ook met houtlook vloeren;
  • Eerlijk en onafhankelijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Concurrerende prijzen;
  • Laten leggen of zelf leggen;
  • Bezorgservice in Ede.

Bezorgservice houten vloer Ede

Hout is zwaar en we begrijpen dat je daar liever niet zelf mee gaat sjouwen. Daarom leveren wij de houten vloer in Ede bij je thuis af, ook als je vier hoog woont en je hebt geen lift. Vanaf 50 vierkante meter is deze service geheel gratis.

Zelf leggen of laten leggen

Een houten vloer is prima zelf te leggen door een beetje handige klusser. Floorsite heeft handige legwijzers voor het zwevend leggen of verlijmen of verspijkeren van je houten vloer in Ede. Het is wel veel werk, en als je het liever aan een ervaren parketteur overlaat, kan dat ook. Floorsite heeft een uitstekende legservice, je kunt daar hier meer over lezen.

Floorsite eenvoudig te bereiken

Zoals gezegd, rijd je vanaf Ede in zo’n 25 minuten via de A30 naar Terschuur. Daar bevindt zich onze showroom met tal van houten vloeren in verschillende afwerkingen. We laten je graag alle vloeren zien en leggen de verschillen uit. Heb je kinderen? Neem ze gerust mee. Ze vinden het vast leuk om na afloop gezellig samen naar het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur te gaan. Zo wordt het uitzoeken van een houten vloer voor Ede een leuke ervaring voor het hele gezin.