Houten vloer Terschuur

Al eeuwen worden vloeren van hout gemaakt. Vooral na de donkere middeleeuwen werden aan de Europese hoven houten vloeren in de mooiste motieven gelegd. De Hongaarse punt en de visgraatvloer – veelal met biezen afgewerkt – waren erg populair. Tegenwoordig wordt vooral het doorleefde karakter van een houten vloer gewaardeerd, maar ook de klassieke visgraatvloer wordt nog veel gelegd. Elke boom is anders en elke plank ook. Daarom is een echt houten vloer altijd uniek. Je kunt een houten vloer op tal van manieren afwerken, dat maakt hem geschikt voor elk interieur. Een houten vloer in Terschuur is daarom een goede keuze.

Een houten vloer in Terschuur kopen

Jij boft, je kunt voor jouw houten vloer in Terschuur in je eigen dorp terecht. In de showroom van Floorsite kun je kiezen uit massief houten vloeren en samengestelde vloeren, zoals multiplank en lamelparket. Zo’n samengestelde vloer is ook helemaal van hout, maar bestaat uit verschillende lagen. Daardoor hebben deze vloeren veel minder last van krimpen en uitzetten bij respectievelijk droog en vochtig weer. Floorsite heeft in de showroom veel voorbeeldvloeren, zoals grenen en eiken en visgraat. En dat in allerlei verschillende afwerkingen.

Naast de houten vloeren verkopen wij ook vloeren in houtlook, zoals laminaat en pvc én… vloerverwarming! Wist je dat vloerverwarming ook goed samengaat met een echt houten vloer? Genoeg redenen dus om voor een houten vloer in Terschuur naar de showroom van Floorsite te gaan.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Kom voor je houten vloer in Terschuur naar Floorsite

 • Grenen en eiken vloeren;
 • Samengestelde vloeren en massief hout;
 • Behandelde en onbehandelde planken;
 • Houten vloeren zijn op allerlei manieren af te werken;
 • Tevens houtlook vloeren als pvc en laminaatvloeren;
 • Lage prijzen;
 • Ook regelmatig restpartijen;
 • Eerlijk en deskundig advies;
 • Ook voor vloerverwarming;
 • Uitstekende service;
 • Zelf leggen of met onze legservice;
 • Bezorging houten vloer Terschuur.

Bezorg- en legservice houten vloer in Terschuur

Floorsite biedt een zeer uitgebreide legservice service. Van het bezorgen van jouw houten vloer in Terschuur – gratis bij aankoop van 50 m2 of meer – tot het egaliseren van de dekvloer en van het controleren van de luchtgesteldheid tot het leggen en afwerken met plinten.

Natuurlijk kun je je houten vloer ook zelf leggen. Wij hebben handige legwijzers gemaakt met adviezen en tips om je houten vloer te verlijmen, spijkeren of zwevend te leggen. Een aparte legwijzer hebben we voor het leggen van een vloer in visgraatmotief. Zo gaat het een beetje handige doe-het-zelver prima lukken!

Koop in den vreemde niet wat jouw eigen dorp je biedt

Wat is er nu gemakkelijker dan een vloerenspecialist in je eigen woonplaats als je toe bent aan een nieuwe vloer? En dan ook nog een vloerenspecialist die thuis is in vloeren én in vloerverwarming. We nodigen je van harte uit in onze showroom aan de Hoevelakenseweg om een houten vloer voor Terschuur uit te zoeken.