Pvc vloer Ede

PVC vloeren in Ede zijn sterk in opkomst. Dat is begrijpelijk, gezien de vele voordelen die een pvc vloer biedt. Ze zijn vochtbestendig en geluidsisolerend, gemakkelijk in het onderhoud en zeer geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze slijtvast en kleurecht. Het uiterlijk van de pvc vloeren is de laatste jaren enorm verbeterd en een houtlook pvc vloer is op het oog nauwelijks van echt te onderscheiden. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in dryback en met een kliksysteem. Dryback wordt direct op de ondervloer verlijmd en is moeilijk zelf te leggen. Het klik-pvc klik je in elkaar en is heel goed zelf te leggen.

Een pvc vloer in Ede kopen

Ben je op zoek naar een pvc vloer in Ede of omgeving? Op een dikke twintig minuten rijden ligt het dorp Terschuur. Hier bevindt zich de showroom van Floorsite met veel verschillende pvc vloeren in hout- en betonlook. Wij hebben zowel dryback pvc als pvc met kliksysteem in verschillende kwaliteiten. De meeste pvc vloeren bestaan uit drie verschillende lagen, maar we hebben ook pvc met een rubberen of een extra kurklaag. Die extra laag voorkomt het uit elkaar trekken van het kliksysteem als je er met een rolstoel of andere zware meubelen met wieltjes over manoeuvreert.

We noemden het al: pvc is zeer geschikt voor vloerverwarming. Floorsite verkoopt ook vloerverwarming, zodat je maar met één verkooppunt te maken hebt als je vloerverwarming en een pvc vloer in Ede wilt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom pvc vloer van Floorsite

  • In ruim 20 minuten te bereiken;
  • Ruim assortiment hout- en betonlook pvc;
  • PVC in verschillende soorten en kwaliteiten;
  • Tevens echt houten vloeren en laminaat;
  • Deskundig en onafhankelijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Concurrerende prijzen;
  • Zelf leggen of laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer Ede;

Showroom gemakkelijk te bereiken

Onze showroom in Terschuur is eenvoudig te bereiken. Via de A30 doe je er nog geen 25 minuten over. Kom je op een zaterdag? Als je geluk hebt, draait de korenmolen Den Olden Florus. Je kunt daar tal van meelproducten kopen nadat je bij Floorsite een pvc vloer voor Ede uitgezocht hebt.

Laten leggen of zelf leggen

Zoals gezegd is het zelf leggen van een dry-back pvc vloer niet eenvoudig, maar zeker niet onmogelijk voor de handige doe-het-zelver. We geven je een handige legwijzer met tips en adviezen als je het zelf wilt doen. Wil je jouw dryback pvc vloer – of je klik pvc – liever laten leggen door een ervaren vakman? Floorsite heeft een uitstekende legservice.