Pvc vloer Terschuur

In Terschuur vind je de showroom van Floorsite met onder andere pvc vloeren in hout- en betonlook. PVC – polyvinylchloride – wordt weleens gezien als een milieuonvriendelijke stof omdat er bij de verbranding ervan gevaarlijke stoffen vrijkomen. Maar omdat een pvc vloer vele jaren meegaat en uitstekend gerecycled kan worden, is het juist een zeer duurzame vloer. Een pvc vloer is bestand tegen vocht, hij is daardoor geschikt om in je hele huis te leggen, ook in de badkamer. PVC is ook bestand tegen UV en is dus kleurecht. Het is voorzien van een zeer sterke toplaag waardoor een pvc vloer slijtvast is.

PVC vloer in Terschuur kopen

De royale showroom van vloerenspecialist Floorsite is gevestigd in jouw eigen dorp, je moet dus voor een pvc vloer in Terschuur zijn! Floorsite heeft zowel dryback pvc – een vloer die vast op de dekvloer verlijmd wordt – en klik-pvc. In het pvc met kliksysteem hebben we twee varianten; met en zonder rubber. PVC met rubber wordt veel gebruikt voor ruimten waarin ‘gerold’ wordt; met bureau- of eetkamerstoelen op zwenkwieltjes bijvoorbeeld of met een rolstoel of rollator. De rubberen laag zorgt ervoor dat de stroken pvc niet uit elkaar getrokken worden door de draaiende bewegingen.

Vloerverwarming en pvc

Als je graag vloerverwarming wilt, zit je met een pvc vloer in Terschuur helemaal goed. Vooral een vloer met dryback-pvc warmt snel op, maar ook klik pvc met de juiste ondervloer is zeer geschikt voor vloerverwarming. Floorsite verkoopt niet alleen deze pvc-vloeren, maar ook vloerverwarming. Overigens zijn ook de andere vloeren van Floorsite geschikt voor vloerverwarming, zoals onze echt houten vloeren en de laminaatvloeren. Kom naar de showroom en laat je alles vertellen over pvc-vloeren én vloerverwarming!

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Floorsite voor je pvc vloer Terschuur

 • Dryback en klik-pvc;
 • Klik-pvc met en zonder kurklaag;
 • PVC is uitstekend geschikt voor vloerverwarming;
 • Floorsite verkoopt en installeert ook vloerverwarming;
 • Ruim opgezette showroom met tal van voorbeeldvloeren;
 • Naast pvc ook laminaat en echt houten vloeren;
 • Gunstige prijzen;
 • Regelmatig aanbod van restpartijen;
 • Deskundig en eerlijk advies;
 • Goede, uitgebreide service;
 • PVC zelf leggen of door Floorsite legservice;
 • Bezorgen pvc vloer in Terschuur.

Bezorgen en leggen pvc vloer in Terschuur

Natuurlijk kunnen we jouw pvc vloer in Terschuur bezorgen. Bij aankoop van minimaal 50 vierkante meter is deze service helemaal gratis.

Klik-pvc is heel goed zelf te leggen. Dryback is lastiger. Daarom biedt Floorsite een complete legservice; van het storten en egaliseren van de dekvloer tot en met het leggen, inclusief de afwerking met plinten. Je kunt ook bepaalde dingen zelf doen en andere dingen door Floorsite laten doen, dat laten we helemaal aan jouzelf over. Je kunt hier meer lezen over onze uitgebreide service. Ga je je pvc vloer in Terschuur zelf leggen, dan helpen we je graag met onze legwijzers.