PVC vloer Voorthuizen

Net als elders in Nederland is ook de pvc vloer in Voorthuizen steeds populairder aan het worden. Ze bieden dan ook veel voordelen ten opzichte van laminaat of echt hout. En de huidige generatie pvc vloeren zijn op het oog niet van echt hout te onderscheiden. Het voelt zelfs als echt hout, compleet met nerven en noesten. PVC kun je in je hele huis leggen, zelfs in de badkamer. Bovendien zijn ze gemakkelijk in het onderhoud, geluidsisolerend, kleurecht en slijtvast. Er bestaan twee hoofdgroepen in pvc: dryback en het klik pvc. De dryback vloer wordt direct op de dekvloer verlijmd, deze vloer geeft het hoogste rendement in combinatie met vloerverwarming. PVC met kliksysteem leg je met een ondervloer, maar ook deze vloer is heel geschikt voor vloerverwarming.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Een pvc vloer in Voorthuizen kopen

Hoewel het de moeite kan lonen om niet alleen dicht bij huis te kijken, is het natuurlijk toch wel heel erg prettig als je wél in de buurt terecht kunt voor je pvc vloer in Voorthuizen. Op een goeie tien minuten rijden ligt het dorp Terschuur met de showroom van Floorsite. Hier vind je een ruim assortiment pvc vloeren tegen scherpe prijzen. En als je je pvc vloer wilt combineren met vloerverwarming, zit je helemaal goed: Floorsite verkoopt en installeert namelijk ook vloerverwarming. Zo heb je met slechts één verkoop- en aanspreekpunt te maken en weet je zeker dat alles – zowel de materialen als de werkzaamheden – goed op elkaar worden afgestemd.

Daarom Floorsite voor je pvc vloer in Voorthuizen

 • Dryback en klikpvc;
 • Verschillende kwaliteiten en prijsklassen;
 • Zeer geschikt voor vloerverwarming;
 • Tevens verkoop van vloerverwarming;
 • Ruim opgezette showroom;
 • Tevens echt houten vloeren en laminaatvloeren;
 • Scherpe prijzen;
 • Regelmatig restpartijen;
 • Eerlijk en deskundig advies;
 • Uitstekende, zeer complete service;
 • Floorsite legservice;
 • Bezorgen pvc vloer in Voorthuizen.

PVC vloer in Voorthuizen laten leggen of zelf leggen

Het pvc met kliksysteem is heel goed zelf te leggen als je een beetje handig bent. Ook in allerlei legmotieven omdat pvc gemakkelijk te snijden is. Dryback pvc is een stuk moeilijker zelf te leggen, je moet bovendien een perfect gladde en egale ondergrond hebben. De meeste mensen laten het leggen hiervan liever aan de vakman over. Floorsite heeft een uitstekende, uitgebreide legservice, van het voorbereiden van de vloer tot het leggen en afwerken ervan. Je kunt er hier meer over lezen.

Bezorgservice pvc vloer Voorthuizen

Je kunt je pvc vloer – met eventuele ondervloer – bij je thuis laten bezorgen. In overleg met jou spreken we de bezorgdatum af. Natuurlijk is die afgestemd op overige werkzaamheden die gedaan moeten worden.

Floorsite showroom bij jou in de buurt

Het dorp Terschuur met de showroom van Floorsite ligt tegen de grens met Utrecht. Vanaf Voorthuizen rijd je er in minder dan een kwartier naartoe. Maak er een leuk uitstapje van en ontdek Terschuur met zijn mooie historische panden en de bossen en heide. Zo wordt het uitzoeken van een pvc vloer voor Voorthuizen een leuke aangelegenheid!