Vloerverwarming Ede

Ook in Ede stappen steeds meer mensen over op vloerverwarming. Geen wonder, want vloerverwarming is een aangename manier van verwarmen, het rendement is hoog en je hebt bovendien geen lelijke radiatoren die ook nog eens onhandige sta-in-de-wegs kunnen zijn.

Ben jij op zoek naar vloerverwarming in Ede?

Op een goeie twintig minuten rijden vind je in Terschuur de showroom van Floorsite. Deze vloerenspecialist verkoopt en installeert vloerverwarming. Je kunt er terecht voor vloerverwarming die in een bestaande cementvloer wordt ingefreesd en voor vloerverwarming met een nieuwe dekvloer. De ingefreesde variant is goedkoper omdat deze in de bestaande vloer wordt verwerkt. Je bespaart dus kosten op materiaal én arbeidsloon. Bovendien wordt de vloer niet of nauwelijks opgehoogd, ook dat is handig in verband met je oude deuren en dorpels. Nadeel van dit systeem is dat je niet kunt isoleren aan de onderzijde, je verwarmt dus ook naar onderen toe en dat is duurder in verbruik.

Heb je een dekvloer die vervangen moet worden – bijvoorbeeld omdat je een balken vloer hebt – dan ben je met de aanleg duurder uit, maar straks in het verbruik goedkoper omdat je onder de vloerverwarming isoleert. De vloer wordt bovendien opgehoogd door de verschillende lagen en in verband met een langere droogtijd duurt het langer voor je de vloer kunt afwerken en dus gebruiken.

Vloeren en vloerverwarming bij Floorsite

Floorsite verkoopt niet alleen vloerverwarming, maar ook houten vloeren en vloeren in houtlook, zoals laminaat en pvc. Alle vloeren van Floorsite zijn te combineren met vloerverwarming, maar er zijn wel verschillen in rendement én in de snelheid waarmee een ruimte wordt verwarmd en weer afkoelt. Floorsite kan je precies vertellen wat de verschillen zijn en je adviseren welke vloer en vloerverwarming in Ede je het beste kunt combineren. Bovendien is het heel praktisch om met één verkoper te maken te hebben die de installatie van de vloerverwarming en het leggen van de nieuwe vloer naadloos op elkaar afstemt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom ga je voor vloerverwarming naar Floorsite

  • Eenvoudig te bereiken via de A30;
  • Infrezen in bestaande vloer of met nieuwe vloer;
  • Royale showroom met verschillende afwerkvloeren;
  • Eerlijk en degelijk advies;
  • Alle werkzaamheden naadloos op elkaar afgestemd;
  • Uitstekende service;
  • Concurrerende prijzen;
  • Floorsite installatie- en legservice;
  • Bezorgservice in Ede.

Eenvoudig te bereiken

Vanuit Ede rijd je in ruim twintig minuten via de A30 naar Terschuur. In de ruim opgezette showroom kun je de verschillende mogelijkheden voor vloerverwarming zien en de werkwijze uitgelegd krijgen. Daarnaast kun je de verschillende vloeren zien die Floorsite verkoopt en die goed samengaan met vloerverwarming in Ede. Neem er lekker de tijd voor en sluit je bezoek aan de showroom bijvoorbeeld af met een fijne wandeling door de bossen en over de heide rond Terschuur.