Vloerverwarming Hoevelaken

Al in de Romeinse Tijd bestond vloerverwarming, toen werd er warme lucht – afkomstig van een houtvuur in de keuken – via holle ruimtes onder de vloer door geleid. Tegenwoordig gaat de opwarming van de vloer elektrisch of middels warm water. Omdat het water in de leidingen een stuk minder heet hoeft te zijn dan het water in radiatoren om hetzelfde warmtecomfort te krijgen, is vloerverwarming zuinig. Er wordt dan ook steeds vaker vloerverwarming in Hoevelaken aangelegd.

Wil jij vloerverwarming in Hoevelaken?

Op nog geen 5 km vanaf Hoevelaken ligt Terschuur met de showroom van Floorsite. Hier kun je terecht voor je vloerverwarming. Wij verkopen vloerverwarming die in de bestaande dekvloer wordt ingefreesd en vloerverwarming die op een nieuwe dekvloer komt te liggen. De eerste variant is goedkoper in aanleg, de tweede in verbruik. Dat komt omdat bij de eerste variant geen isolatie onder het verwarmingssysteem mogelijk is en je dus warmte naar beneden ‘lekt’. Maar de tweede vorm is duurder in aanschaf omdat je een nieuwe dekvloer moet laten maken.

In de showroom kunnen we je alles uitvoerig laten zien en je van advies dienen. De meeste mensen hebben vervolgens ook een nieuwe vloer nodig, ook die kun je bij Floorsite kopen. Al onze vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Wij hebben diverse soorten houten vloeren en houtlook vloeren in laminaat en pvc.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Vloerverwarming én een nieuwe vloer van Floorsite

Hoewel al onze vloeren in principe geschikt zijn voor vloerverwarming, zijn er wel verschillen in rendement én gebruik. Een dryback pvc vloer – een vloer die op de dekvloer wordt verlijmd – warmt snel op, maar koelt ook relatief snel af. Een houten vloer warmt langzamer op, maar kan de warmte wel langer vasthouden. Floorsite kan je alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende vloeren. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Natuurlijk is het ook heel handig om met één verkooppunt voor vloer en vloerverwarming in Voorthuizen te maken te hebben. Floorsite kent zijn producten en kan je daarom een voor jou goede combinatie adviseren. Bovendien kunnen alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.

Vloerverwarming in Hoevelaken? Daarvoor ga je naar Floorsite

  • Dichtbij, je bent er met de auto in nog geen tien minuten;
  • Zowel in bestaande dekvloer als met nieuwe dekvloer;
  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Grote showroom met houten vloeren en houtlookvloeren;
  • Vloerverwarming en vloer vormen gegarandeerd een goede combinatie;
  • Alle werkzaamheden worden op elkaar afgestemd;
  • Scherpe prijzen;
  • Uitgebreide Floorsite installatie- en legservice;
  • Bezorgservice in Hoevelaken.