Vloerverwarming Voorthuizen

Vloerverwarming is een van de meest comfortabele manieren van verwarming en tegenwoordig is het rendement ook nog eens hoog. Daarom kiest men steeds vaker voor vloerverwarming in Voorthuizen. En zeg nou zelf, een vloer die strak van muur tot muur loopt is toch ook een stuk stijlvoller dan wanneer je onder de vensterbanken en elders van die lelijke radiatoren hebt.

Zoek jij vloerverwarming in Voorthuizen?

In Terschuur bevindt zich de showroom van Floorsite. Bij deze vloerenspecialist kun je niet alleen houten vloeren, laminaat en pvc vloeren kopen, maar je kunt er tevens terecht voor vloerverwarming. Handig, want als je vloerverwarming neemt, heb je meestal ook een nieuwe vloerbedekking nodig. In de showroom met vloeren – die in principe állemaal geschikt zijn voor vloerverwarming! – kun je je laten voorlichten over de verschillende mogelijkheden. Globaal gezien zijn er twee soorten vloerverwarming. Vloerverwarming die in de bestaande dekvloer wordt ingefreesd en vloerverwarming die op een nieuwe dekvloer komt. De eerste variant is goedkoper in aanschaf en aanleg, maar omdat je niet aan de onderkant kunt isoleren, ben je duurder uit in verbruik. De tweede variant wordt aan de onderkant geïsoleerd en dus zul je minder energie verbruiken. De kosten voor de aanleg zijn hoger, je hebt immers een nieuwe dekvloer nodig. Bovendien bestaat de tweede variant uit meerdere lagen waardoor de vloer dus opgehoogd wordt. Het kan daarom zijn dat deurkozijnen en deuren ingekort moeten worden. Ook heb je een langere droogtijd en duurt het wat langer voor je de vloer met de vloerverwarming kunt gaan gebruiken.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Vloerverwarming? Daarvoor ga je naar Floorsite

  • Dichtbij, je bent er in ruim tien minuten;
  • Infrezen in bestaande dekvloer of met een nieuwe dekvloer;
  • Ruime showroom met verschillende afwerkvloeren;
  • Eerlijk en deskundig advies;
  • Vloerverwarming en vloer perfect op elkaar afgestemd;
  • Alle werkzaamheden sluiten op elkaar aan;
  • Uitstekende service;
  • Concurrerende prijzen;
  • Uitgebreide Floorsite installatie- en legservice;
  • Bezorgen in Voorthuizen.

Vloerverwarming en vloeren bij Floorsite

Zoals gezegd zijn alle vloeren van Floorsite geschikt voor vloerverwarming, maar er zijn wel verschillen. Een pvc vloer die op de dekvloer wordt verlijmd warmt snel op – en koelt relatief snel af – terwijl een houten vloer langzamer opwarmt maar de warmte langer vasthoudt. Floorsite zet samen met jou de voor- en nadelen van de verschillende vloeren op een rijtje en zo kun je tot een goede keuze komen voor jouw vloer en vloerverwarming in Voorthuizen. Daarnaast is het heel praktisch om met één verkoper te maken te hebben: de installatie van de vloerverwarming en het leggen van de nieuwe vloer worden naadloos op elkaar afgestemd.

Showroom mooi dichtbij

Vanuit Voorthuizen ben je binnen een kwartier in Terschuur. In de showroom zie je de verschillende mogelijkheden voor vloerverwarming én alle vloeren die je eventueel bij je vloerverwarming kunt nemen. Trek er gerust een uur of langer voor uit en vraag alles wat je weten wilt. Wandel na afloop lekker door het dorp met zijn mooie monumenten. En schiet je ineens nog iets te binnen over de mogelijkheden voor vloerverwarming in Voorthuizen, dan stap je nog maar een keertje bij ons binnen!