Grenen vloer Amersfoort

Ze zijn populair, grenen vloeren in Amersfoort. Dat komt enerzijds omdat ze relatief goedkoop zijn – je betaalt er nauwelijks meer voor dan voor een laminaatvloer, maar ze gaan wel veel langer mee – en anderzijds omdat ze een heel eigen uitstraling hebben. Warm en doorleefd. En dat wordt met de jaren eigenlijk alleen maar sterker. Je kunt een grenen vloer zwevend leggen, vast spijkeren en verlijmen.

Waar vind je een grenen vloer in Amersfoort?

Een grenen vloer moet het dus worden, zover ben je al. Of misschien weet je het nog niet helemaal zeker, maar je gaat in ieder geval op zoek naar de juiste winkel voor een grenen vloer in Amersfoort. Met een showroom waar je verschillende vloeren en afwerkingen kunt zien en waar je bovendien op een fijne manier wordt geholpen en een relevant advies krijgt. Floorsite heeft zo’n showroom waar je vanaf Amersfoort binnen een half uurtje bent.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom een grenen vloer van Floorsite

  • Massief grenen planken in twee breedtes;
  • Veel afwerkingsmogelijkheden;
  • Duurzaam grenenhout met FSC en PEFC keurmerk;
  • Showroom met tal van voorbeeldvloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Eerlijk en relevant advies;
  • Uitstekende service;
  • Mogelijkheid tot zelf leggen of laten leggen;
  • Grenen vloer in Amersfoort bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Bij Floorsite kun je zelf beslissen of je de grenen vloer zelf gaat leggen of dat je een vakman inschakelt. Floorsite heeft legwijzers voor de verschillende legmogelijkheden: lijmen, spijkeren of zwevend leggen. Ook krijg je tips voor de lastige hoekjes. Wil je je grenen vloer in Amersfoort liever door een ervaren parketteur laten leggen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Floorsite beschikt over de juiste contacten met ervaren vaklui die allerlei vloeren leggen, waaronder laminaat, pvc, multiplank en massief eiken of grenen vloeren in Amersfoort en omgeving.

Bezorgservice grenen vloer in Amersfoort en omgeving

Floorsite regelt dat je grenen vloer in Amersfoort – of elders – wordt bezorgd. Deze bezorgservice is vanaf 50 vierkante meter gratis. Datum en tijdstip van bezorgen worden in overleg met jou gekozen. In de showroom of direct online.

Showroom Floorsite in Terschuur

Vanuit Amersfoort is Terschuur heel gemakkelijk te bereiken en vanaf Hoevelaken ben je er helemaal snel. Terschuur ligt namelijk net over de grens in Gelderland, iets ten zuiden van de A1. Ook vanuit Soest en Leusden trouwens en vanaf Bunschoten, Zeist, Baarn, Doorn, Amerongen en Woudenberg. In Gelderland liggen de plaatsen Ermelo, Veenendaal, Putten, Ede en natuurlijk Barneveld heel dichtbij. Je kunt je kinderen gewoon meenemen, als jullie je grenen vloer voor Amersfoort of elders hebben uitgezocht, kun je bijvoorbeeld samen een bezoekje brengen aan het leuke Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur.