Grenen vloer Amsterdam

Je zit goed met een grenen vloer in Amsterdam. En niet alleen vanwege de kosten. Grenen vloeren zijn relatief goedkoop, je betaalt er niet zo heel veel meer voor als voor een laminaat vloer, maar ze gaan wel veel langer mee omdat je ze wel een paar keer kunt schuren en opnieuw afwerken. Ook omdat je een grenen vloer op tal van manieren kunt afwerken én omdat ze zo’n mooie, doorleefde uitstraling hebben, is een grenen vloer in Amsterdam helemaal in.

Waar vind je een grenen vloer in Amsterdam?

Of je je keuze nu wel of niet definitief gemaakt hebt, je wilt vast graag weten waar je terecht kunt voor een grenen vloer in Amsterdam. Of daarbuiten. Een winkel waar je je prettig voelt, waar ze meerdere vloeren hebben liggen om de verschillende afwerkingsmogelijkheden te zien en waar je terechtkunt met je vragen. Waar het bovendien niet vanzelfsprekend is dat zij de vloer ook voor je zullen leggen, maar je dat zelf kunt beslissen. Zo’n winkel vind je in Terschuur, iets voorbij Utrecht, op nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor een grenen vloer van Floorsite

  • Massief grenen in twee verschillende breedtes;
  • Tal van afwerkingsmogelijkheden;
  • Massief grenen met FSC en PEFC keurmerk;
  • Showroom met veel voorbeeldvloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Duidelijk en onafhankelijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Zelf te leggen of te laten leggen;
  • Grenen vloer in Amsterdam thuis afgeleverd.

Bezorgservice

Wil je je grenen vloer in Amsterdam thuis bezorgd krijgen, dan kan dat natuurlijk. Vanaf 50 vierkante meter is dit gratis. Ook als je tien hoog woont! De datum en het tijdstip van de aflevering kiezen we in overleg. Dat kan in de showroom of direct online.

Legservice grenen vloer in Amsterdam en omgeving

Een grenen vloer is prima zelf te leggen. Floorsite heeft handige legwijzers voor het verspijkeren, verlijmen of zwevend leggen van een grenen vloer. Wil je liever de hulp inroepen van een ervaren vakman, dan kun je altijd een beroep doen op een van de parketteurs waar Floorsite mee samenwerkt. Deze vaklieden hebben een grenen vloer in Amsterdam zo gelegd, net als een laminaat of pvc-vloer.

Showroom Floorsite in Terschuur

De showroom van Floorsite is een paar honderd vierkante meter groot en daar vind je grenen vloeren met een verschillende afwerking. Terschuur ligt in Gelderland, net over de grens met Utrecht. Je bene er binnen een uur vanuit Amsterdam of Amstelveen. Vanaf Vinkeveen, Hoofddorp, Schiphol of Haarlem is het hooguit een kwartier verder. Kom je vanuit Almere, Abcoude, Breukelen, Weesp, Hilversum, Muiderberg, Baarn of Bussum, dan ben je er al binnen drie kwartier. Maak er gewoon een gezellige dag van, als je je grenen vloer voor Amsterdam hebt uitgezocht, kun je bijvoorbeeld een lekkere wandeling maken over de heide of door het dorp en de fraaie rijks- en gemeentemonumenten van Terschuur bekijken.