Grenen vloer Arnhem

Een van de redenen waarom een grenen vloer in Arnhem zo populair is, is dat je voor weinig geld een echt houten vloer in huis haalt. De aanschafprijs ligt rond het niveau van een laminaatvloer – de kosten voor de afwerking niet meegerekend – maar hij kan tot wel drie keer geschuurd worden en opnieuw afgewerkt. Daarom is een grenen vloer relatief echt goedkoop. Bovendien heeft hij een unieke, warme uitstraling. Het is echt een vloer waarop geleefd mag worden.

Waar kun je terecht voor een grenen vloer in Arnhem?

Je kunt direct online bestellen als je zeker weet welke vloer het moet worden, maar de meeste mensen geven er de voorkeur aan om in de showroom voorbeeldvloeren te zien, vragen te stellen en rustig te overleggen over de mogelijkheden. Voor een grenen vloer in Apeldoorn is de showroom van Floorsite in het Gelderse Terschuur ideaal. Je kunt er rekenen op een vriendelijke ontvangst, deskundig advies, een uitstekende service en het allerbelangrijkste: een kwaliteitsvloer tegen een scherpe prijs.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor een grenen vloer van Floorsite

  • Grenen planken in verschillende breedtes;
  • Veel verschillende afwerkingsmogelijkheden;
  • Duurzaam massief grenen met PEFC en FSC keurmerk;
  • Showroom met tal van voorbeeldvloeren;
  • Ook voor duoplank, lamelparket en eiken vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Bruikbare adviezen en tips;
  • Uitstekende service;
  • Met keuze om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Grenen vloer in Arnhem thuis afgeleverd.

Legservice grenen vloer in Arnhem regio

Ben je van plan je grenen vloer in Arnhem zelf te leggen, dan heeft Floorsite een handige legwijzer voor je. We hebben legwijzers voor het verlijmen, verspijkeren of het zwevend leggen. Ook voor lastige hoeken en het leggen bij leidingen hebben we aanwijzingen op een rij gezet. Maar we hebben ook een legservice voor het laten leggen van een grenen vloer in Arnhem en omgeving. Floorsite werkt daarvoor samen met ervaren vakmensen in de regio.

Bezorgservice

Floorsite zorgt ervoor dat je grenen vloer in Arnhem thuis wordt bezorgd. Deze bezorgservice is vanaf 50 m2 helemaal gratis, ook als er veel trappen gelopen moeten worden! De bezorgdatum overleggen we samen als je in onze showroom bent.

Showroom van Floorsite in Terschuur

Op ruim een half uur rijden vanaf Arnhem ligt Terschuur, iets ten noordwesten van Barneveld. Ook vanuit Renkum, Schaarsbergen, Doorwerth, Zetten, Oosterbeek, Heteren, Rhenen en Wolfheze is het ongeveer een half uur met de auto. Kom je vanaf Rozendaal, Velp, Huissen of Westervoort, dan doe je er een kwartier meer over. En woon je in Wageningen, Ede, Veenendaal, Bennekom of Leeuwen, dan is het niet eens een half uur rijden naar de showroom in Terschuur. Trek je wandelschoenen aan, niet alleen om langs en over alle mooie vloeren in de showroom te lopen, maar ook om na het kiezen van een grenen vloer voor Arnhem nog lekker door de bossen en over de heide bij Terschuur te wandelen.