Grenen vloer Assen

Grenenhout – dat van de grove den komt – heeft een levendige uitstraling en is bovendien niet duur. Dit zijn twee van de redenen waarom grenen vloeren in Assen zo populair zijn. Daarnaast laat het hout zich gemakkelijk bewerken en is het op heel veel manieren af te werken. Een grenen vloer past dan ook in elk type interieur.

Waar kun je terecht voor een grenen vloer in Assen?

Als ook jij gevallen bent voor de charmes van een grenen vloer, dan is de volgende stap om uit te zoeken waar je zo’n grenen vloer in Assen kunt kopen. Of daarbuiten. Je wilt niet te veel betalen, maar verwacht wel kwaliteit, zowel van de vloer als van de geboden service. En als je ook nog graag verschillende voorbeeldvloeren ziet, is een grote showroom belangrijk. De showroom van Floorsite is een paar honderd vierkante meter en ligt op anderhalf uur rijden vanaf Assen in het Gelderse Terschuur.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom een grenen vloer van Floorsite

 • Massief grenen in verschillende breedtes;
 • Duurzaam hout met PEFC en FSC keurmerk;
 • Veel afwerkingsmogelijkheden;
 • Showroom met veel voorbeeldvloeren;
 • Ook duoplank, lamelparket en eiken vloeren;
 • Tevens laminaat en pvc vloeren;
 • Scherpe prijzen;
 • Bruikbare tips en adviezen;
 • Uitstekende service;
 • Zelf leggen of laten leggen;
 • Grenen vloer in Assen bezorgd.

Legservice van Floorsite

Floorsite werkt samen met ervaren vakmensen die snel en goed jouw grenen vloer in Assen kunnen leggen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om je vloer zelf te leggen. In dat geval heeft Floorsite praktische legwijzers voor je om je grenen vloer zwevend te leggen, te verspijkeren of te verlijmen. Ook bij het kiezen van de plinten en het werken in lastige hoeken en rond leidingen staan we je bij met bruikbare adviezen en tips.

Bezorgservice grenen vloer in Assen regio

Floorsite zorgt ervoor dat alle spullen die je bij ons koopt voor je grenen vloer in Assen thuis worden bezorgd. Vanaf 50 m2 is deze bezorgservice helemaal gratis. Over de bezorgdatum en het tijdstip van bezorgen overleggen we als je in de showroom bent. Maar bestel je direct via het internet, dan kun je online de afspraak maken.

Showroom van Floorsite in Terschuur

Het Gelderse Terschuur is centraal gelegen tegen de grens met Utrecht aan de A1. Zoals gezegd is het vanaf Assen ongeveer anderhalf uur rijden. Dat geldt ook voor Roden, Zuidlaren, Klazienaveen en Emmen. Vanuit Beilen, Dwingeloo, Westerbork of Coevorden is het nog wat dichterbij. Als je in de buurt van Meppel, Hoogeveen of Slagharen woont, ben je al met een uur in Terschuur. Je kunt er trouwens een leuke dag van maken, mét je kinderen. Als je je vloer voor Assen hebt uitgezocht, kun je daarna samen naar het leuke Oude Ambachten & Speelgoed Museum dat ook in Terschuur ligt.