Houten vloer Amsterdam

Vind jij die houten vloeren ook zo mooi? Met hun warme, natuurlijke en authentieke uitstraling. De ene keer nonchalant, de andere keer chic. Helemaal afhankelijk van de afwerking waar voor gekozen is. En dat geldt voor massief hout evenals voor de samengestelde planken als lamelparket of multiplank. Een houten vloer is bovendien relatief goedkoop omdat ze heel lang mee gaan, bovendien is een houten vloer geschikt voor vloerverwarming.

Waar vind je een houten vloer in Amsterdam?

Je gaat dus voor een houten vloer. Een goede keuze. Maar waar vind je een houten vloer in Amsterdam? Eentje waar je niet te veel voor betaalt, maar die wel een goede kwaliteit heeft. Ook verwacht je een goede service en betrouwbaar advies. En je wilt gewoon zelf kunnen beslissen of je de vloer wilt laten leggen – en door wie – of dat je zelf de klus gaat klaren. Floorsite is precies de winkel die jij zoekt. De showroom met alle soorten houten vloeren ligt centraal in het land – in het Gelderse Terschuur – op nog geen uur rijden vanaf Amsterdam.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

  • Massief houten vloeren;
  • Lamelparket en duoplank in verschillende kwaliteiten;
  • Visgraat;
  • Duurzaam eiken en grenen met FSC en PEFC keurmerk;
  • Centraal gelegen showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Onafhankelijk en betrouwbaar advies;
  • Uitstekende service;
  • Om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Bij jou in Amsterdam afgeleverd.

Legservice

Bij Floorsite heb je de keuze: je houten vloer in Amsterdam zelf leggen of hem laten leggen. Floorsite werkt samen met ervaren parketteurs, ook in de regio Amsterdam. Zij leggen trouwens niet alleen houten vloeren in Amsterdam, maar ook laminaat en bijvoorbeeld Dryback PVC vloeren. Als je je vloer zelf gaat leggen – of er een handige kennis voor inschakelt – krijg je van Floorsite een legwijzer met praktische tips en aanwijzingen.

Bezorgservice voor je houten vloer in Amsterdam regio

Als je jouw houten vloer voor Amsterdam bij Floorsite koopt, wordt deze netjes bij jou thuis afgeleverd op de dag en het tijdstip dat we samen afspreken. Deze service is geheel gratis als je voor 50 m2 of meer koopt.

Floorsite showroom in Terschuur

Floorsite beschikt over een showroom van een paar honderd vierkante meter in het Gelderse Terschuur, net over de grens bij Utrecht en iets ten zuiden van de A1. Zoals gezegd ben je er binnen een uur vanaf Amsterdam of Amstelveen en vanaf Schiphol, Hoofddorp, Vinkeveen of Haarlem is het hooguit een kwartiertje verder. Vanaf Almere, Breukelen, Abcoude, Muiderberg, Weesp, Hilversum, Baarn of Bussum ben je er al binnen drie kwartier. Kom gerust samen met je kinderen, als jullie je houten vloer voor Amsterdam hebben uitgezocht, kun je daarna gezellig samen naar het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur!