Houten vloer Assen

Elke boom is anders en daarom elke houten vloer ook. Dat geeft de vloer zijn eigen, unieke look die je nog kunt versterken door de afwerking die je hem geeft. Daarmee is een houten vloer geschikt voor elk interieur. Je kunt kiezen voor een massief houten vloer in grenen of eiken of een samengestelde vloer zoals een visgraatvloer, lamelparket of multiplank. Maar waar je ook voor kiest, zo’n houten vloer heeft een warme, natuurlijke en authentieke uitstraling. En omdat een houten vloer heel lang meegaat, is hij relatief goedkoop.

Waar vind je een houten vloer in Assen?

Je weet wat je wilt en je hebt je keuze gemaakt: het moet een houten vloer worden. Maar waar moet je zijn voor een goede, betaalbare houten vloer in Assen of omgeving? Waar vind je die zaak die jou niets opdringt, die met je meedenkt en je van goed advies dient? Waar je helemaal zelf kunt bepalen of je je houten vloer in Assen laat leggen of zelf gaat leggen? Wel, Floorsite in het Gelderse Terschuur is de zaak waar jij moet zijn!

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom kies je voor een houten vloer van Floorsite

 • Massief eiken en grenen houten vloeren;
 • Duoplank of lamelparket in verschillende kwaliteiten;
 • Visgraat vloer;
 • Met FSC en PEFC keurmerk, dus duurzaam hout;
 • Mooie, grote showroom;
 • Concurrerende prijzen;
 • Eerlijk en deskundig advies;
 • Uitstekende service;
 • Tips om zelf te leggen;
 • Vaklieden om te laten leggen;
 • Netjes bij jou thuis afgeleverd.

Legservice

Bij Floorsite kun je kiezen of je je houten vloer in Assen laat leggen of dat je hem zelf legt. Wij hebben drie handige legwijzers voor het leggen van een massief houten vloer; zwevend, verlijmd of gespijkerd. Als je jouw vloer liever laat leggen door een ervaren vakman, kan dat natuurlijk ook. Floorsite werkt samen met verschillende parketteurs, zij leggen snel en goed elke houten vloer in Assen of omgeving. Ook laminaatvloeren en vloeren van pvc.

Onze bezorgservice voor je houten vloer in Assen regio

Al het materiaal dat je bij Floorsite koopt voor je nieuwe houten vloer wordt netjes bij jou thuis afgeleverd. Dat scheelt een hoop sjouwwerk! In onze showroom bekijken we samen wanneer je houten vloer in Assen kan worden bezorgd, maar je kunt het ook online aangeven. Deze service is vanaf 50 m2 helemaal gratis.

Floorsite Showroom Terschuur

Terschuur is centraal gelegen, ten zuiden van de A1. Vanaf Zuidlaren, Roden, Assen, Klazienaveen en Emmen is het ongeveer anderhalf uur rijden. Vanuit Dwingeloo, Beilen, Coevorden of Westerbork is het nog dichterbij. En woon je in de buurt van Meppel, Hoogeveen of Slagharen, dan ben je met een uur in Terschuur. Als je op zaterdag komt, kun je meteen een kijkje nemen bij Den Olden Florus nadat je je houten vloer voor Assen bij ons hebt uitgezocht. Deze korenmolen is een van de mooiste en oudste standerdmolens van Nederland. Er is zelfs een winkeltje met meelproducten, dat past qua sfeer toch wel bij een authentieke houten vloer, nietwaar?