Lamelparket en multiplank Apeldoorn

Vloeren van lamelparket of multiplank – ook duoplank genoemd – zijn samengestelde vloeren. De toplaag is in beide gevallen massief hout, zoals eiken, maar de onderlaag is anders. Bij multiplank bestaat de onderlaag uit multiplex en bij lamelparket uit twee lagen kruislings verlijmd vuren. Door deze constructie krijgt de bovenlaag vrijwel geen kans meer om te krimpen of uit te zetten waardoor je een mooie strak aangesloten vloer van dit lamelparket of multiplank in Apeldoorn kunt leggen.

Waar koop je een vloer van lamelparket of multiplank in Apeldoorn?

Er bestaan verschillende soorten lamelparket en multiplank. Dit heeft te maken met de dikte van de toplaag én de kwaliteit en breedte van het gebruikte hout voor de toplaag. In de showroom van Floorsite in het Gelderse Terschuur kun je de verschillen soorten goed bekijken. Voor een vloer van lamelparket of multiplank in Apeldoorn kun je daarom uitstekend in Terschuur terecht. Ook liggen er vloeren met verschillende afwerkingen én vloeren van massief grenen en eiken, laminaat en pvc.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom lamelparket of multiplank van Floorsite

  • Samengestelde vloeren in diverse maten en kwaliteiten;
  • Ook voor visgraat lamelparket;
  • Met PEFC en FSC keurmerk;
  • Veel verschillende voorbeeldvloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Onafhankelijk en deskundig advies;
  • Uitstekende service;
  • Laten leggen én zelf leggen mogelijk;
  • Bezorgservice voor lamelparket en multiplank in Apeldoorn.

Legservice

Bij Floorsite maakt het niet uit of je zelf gaat leggen of dat je het lamelparket of multiplank in Apeldoorn liever laat leggen door ervaren parketteurs. Ga je zelf leggen, dan heeft Floorsite een handige legwijzer voor je. De samengestelde vloeren zijn zowel zwevend te leggen als te verspijkeren of te verlijmen. Voor de legservice werkt Floorsite samen met ervaren, zelfstandige en onafhankelijke vakmensen bij jou in de regio Apeldoorn.

Bezorgservice voor je lamelparket en multiplank in Apeldoorn regio

Alle materialen worden voor je vloer van lamelparket of multiplank in Apeldoorn thuis bezorgd. Koop je voor meer dan vijftig vierkante meter, dan zijn de kosten voor het bezorgen voor Floorsite. Natuurlijk wordt de afleverdatum in overleg met jou vastgesteld.

Floorsite showroom Terschuur

Terschuur ligt in Gelderlang tegen de grens met Utrecht, tegen de A1. Vanuit Apeldoorn ben je er binnen dertig minuten. Ook vanuit Hoenderloo, Ughelen, Beekbergen, Uddel en Hoog Soeren doe je er ongeveer een half uur over. Vanaf Deventer, Eerbeek, Wilp, Loenen, Twello, Brummen, Vaassen en Zutphen kost het je ongeveer 40 minuten en vanaf Putten, Kootwijk, Harskamp, Stroe, Garderen, Otterlo en Lunteren is het amper twintig minuten rijden. Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk liggen nog dichterbij. Vergeet je wandelschoenen en je hond niet als je jouw vloer van lamelparket of multiplank voor Apeldoorn komt uitzoeken. Na afloop kun je mooi een stuk van de Europese wandelroute E11 over de heide en door de bossen in de omgeving lopen!