Lamelparket en multiplank Arnhem

Als je kiest voor een vloer van lamelparket of multiplank in Arnhem, dan kies je voor een houten vloer die je mooi strak kunt leggen. Dat komt omdat de onderlaag uit multiplex (multiplank) of kruislings verlijmd vuren (lamelparket) bestaat, daarom kan de eiken toplaag niet of nauwelijks werken. Zo’n strak gelegde vloer is gemakkelijk schoon te houden en op tal van manieren af te werken. Dit type vloer noemen we een samengestelde vloer.

Waar kun je terecht voor een vloer van lamelparket of multiplank in Arnhem?

Als je kiest voor een samengestelde vloer, is de volgende stap het uitzoeken waar je zo’n vloer van lamelparket of multiplank in Arnhem kunt kopen. Je kunt je vloer in principe in de webwinkel van Floorsite kopen, maar de showroom ligt niet ver van Arnhem, namelijk in het Gelderse Terschuur. Daar kun je op je gemak de verschillende vloeren bekijken. Floorsite heeft niet alleen duoplank – zoals multiplank ook wel genoemd wordt – en lamelparket, maar ook laminaat, pvc en massief grenen en eiken vloeren.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom lamelparket of multiplank van Floorsite

  • Samengestelde vloeren in verschillende maten, kwaliteiten en afwerkingen;
  • Ook visgraat lamelparket;
  • Met PEFC en FSC keurmerk voor duurzaamheid;
  • Ook PVC en laminaat vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Deskundig en onafhankelijk advies;
  • Uitstekende service;
  • Zowel voor laten leggen als zelf leggen;
  • Bezorgservice voor lamelparket en multiplank in Arnhem.

Legservice

Je vloer van lamelparket of multiplank in Arnhem laten leggen of zelf leggen is beide mogelijk. Floorsite werkt samen met zelfstandige en ervaren parketteurs. Wil je jouw vloer zelf leggen of ken je iemand die dat voor je gaat doen, dan kan Floorsite je helpen met praktische tips en adviezen. Wij hebben legwijzers voor het zwevend leggen en voor het verspijkeren en verlijmen van een samengestelde vloer.

Bezorgservice voor je lamelparket en multiplank in Arnhem regio

Als je bij Floorsite je vloer aanschaft, dan zorgen wij ervoor dat alle spullen voor jouw vloer van lamelparket of multiplank in Arnhem thuis worden bezorgd. Bij de aankoop van minimaal 50 vierkante meter is deze bezorgservice geheel gratis.

Floorsite showroom in Terschuur

Vanuit Arnhem is het ruim een half uur rijden naar Terschuur, net als vanaf Oosterbeek, Rhenen, Schaarsbergen, Zetten, Doorwerth, Renkum, Heteren en Wolfheze. Terschuur ligt tegen de grens met Utrecht, net iets ten noordwesten van Barneveld. Kom je vanaf Rozendaal, Velp, Huissen of Westervoort, dan doe je er ongeveer 45 minuten over. Als je in Veenendaal, Bennekom, Ede, Wageningen of Leeuwen woont, dan kun je binnen een half uur in de showroom van Floorsite zijn. Kom je op een zaterdag, dan kun je na het uitzoeken van een vloer van lamelparket of multiplank voor Arnhem nog een bezoekje brengen aan de authentieke standerdmolen Den Olden Florus.