Lamelparket en multiplank Utrecht

Lamelparket en multiplank zijn beide samengestelde vloeren. Dat wil zeggen dat ze een toplaag van massief hout hebben – zoals eiken – en een andere onderlaag. Die onderlaag bestaat in het geval van lamelparket uit twee lagen kruislings verlijmd hout en bij multiplank – ook wel duoplank genoemd – betreft het een multiplex onderlaag. Het grote voordeel van deze samengestelde vloeren is dat ze minder werken dan massief houten planken. Je kunt een samengestelde vloer daarom strakker leggen. Verder ziet hij er precies hetzelfde uit als een massiefhouten vloer.

Waar vind je een vloer van lamelparket of multiplank in Utrecht?

Als je op zoek bent naar een showroom met voorbeeldvloeren van lamelparket en multiplank in Utrecht, moet je bij Floorsite in Terschuur zijn. Het Gelderse Terschuur ligt net over de grens met Utrecht, net ten zuiden van de A1. Hier kun je terecht voor massief houten vloeren, laminaat, pvc en samengestelde vloeren als duoplank en lamelparket. Bij Floorsite kun je vloeren in veel verschillende soorten afwerking zien, de service is uitstekend en de houten vloeren hebben het FSC en PEFC keurmerk voor duurzaamheid.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom lamelparket of multiplank van Floorsite

  • Lamelparket en multiplank in verschillende kwaliteiten;
  • Onder andere visgraat vloer;
  • Duurzaam met FSC en PEFC keurmerk;
  • Ook voor laminaat, pvc en massief hout;
  • Mooie, royale showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Deskundig advies;
  • Zelf leggen of laten leggen;
  • Bezorgservice lamelparket en multiplank in Utrecht.

Bezorgservice voor je lamelparket en multiplank in Utrecht regio

Floorsite zorgt ervoor dat jouw lamelparket of multiplank vloer in Utrecht wordt bezorgd, vanaf 50 vierkante meter is deze bezorgservice helemaal gratis, ook als je in het uiterste westen van Utrecht woont. We stellen de bezorgdatum in overleg vast. Koop je direct in de webshop? Dan kun je de gewenste bezorgdatum online doorgeven.

Legservice

Floorsite geeft jou de keuze: zelf leggen of laten leggen. Floorsite heeft een legservice waarbij wij samenwerken met ervaren, zelfstandige parketteurs in de regio. Wil je jouw vloer van lamelparket of multiplank in Utrecht zelf leggen, dan heeft Floorsite voor jou handige legwijzers voor het verspijkeren, verlijmen of zwevend leggen. Ook adviseren wij je over de juiste ondervloer en de beste manier van leggen in jouw geval.

Showroom Floorsite Terschuur

Terschuur is vanuit heel Utrecht goed te bereiken. Vanaf Woudenberg, Bunschoten, Renswoude, Leusden, Veendam en Amersfoort ben je binnen een half uur bij de showroom van Floorsite. Een kwartier langer reis je vanaf Montfoort, Lopik, Woerden of De Ronde Venen. Houten, Vianen, Nieuwegein, Baarn, De Bilt, Zeist en Soest liggen op een goed half uur rijden. Als je je nieuwe vloer van lamelparket of multiplank voor Utrecht uit komt zoeken, kun je ook best je hond meenemen. Na afloop is het heerlijk wandelen over de heide en door de bossen in de buurt van Terschuur.