Lamelparket en multiplank Zwolle

Vloeren zoals lamelparket en multiplank worden samengestelde vloeren genoemd. Ze bestaan uit een massief houten toplaag – vaak eiken – en een onderlaag van berken multiplex of kruislings verlijmd vurenhout. Multiplank heeft een multiplex onderlaag, lamelparket verlijmd vuren. Een constructie als deze zorgt ervoor dat het hout niet of nauwelijks werkt en daardoor kan een samengestelde vloer naadloos gelegd worden.

Waar vind je een vloer van lamelparket of multiplank in Zwolle?

Als je een samengestelde vloer met kwaliteit van de bovenste plank wilt, kijk je wel wat verder om je heen. Naast die goede kwaliteit zoek je ook een scherpe prijs, een prima service, eerlijke adviezen en voldoende keuze in vloeren van lamelparket en multiplank in Zwolle. Op drie kwartier rijden vanaf Zwolle vind je de showroom van Floorsite. Hier kun je terecht voor lamelparket en multiplank in diverse kwaliteitsklassen en met verschillende afwerkingsmogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom kies je voor lamelparket of multiplank van Floorsite

 • Lamelparket en multiplank in diverse kwaliteitsklassen;
 • Verschillende afwerkingsmogelijkheden;
 • Ook visgraat lamelparket;
 • Duurzaam hout met FSC en PEFC keurmerk;
 • Naast samengestelde vloeren ook laminaat, pvc en massief hout;
 • Ruime showroom;
 • Scherpe prijzen;
 • Uitstekende service;
 • Deskundig en onafhankelijk advies;
 • Zelf leggen en laten leggen is mogelijk;
 • Bezorgservice lamelparket en multiplank in Zwolle.

Bezorgservice

De bezorgservice van Floorsite houdt in dat alle lamelparket of multiplank in Zwolle bij jou thuis wordt bezorgd. Vanaf 50 m2 is dit helemaal gratis. Dit geldt ook als je direct in de webshop koopt. We overleggen in de showroom of online over de afleverdatum.

Legservice voor je lamelparket en multiplank in Zwolle regio

Bij Floorsite heb je de keuze: zelf leggen of laten leggen. Floorsite werkt samen met ervaren, zelfstandige parketteurs. Zij leggen niet alleen vloeren van lamelparket of multiplank in Zwolle, maar ook in de rest van de regio. Als je liever zelf legt, dan helpt Floorsite jou met advies en een handige legwijzer, ook voor de lastige hoekjes en rond leidingen.

Showroom van Floorsite in Terschuur

In Gelderland, tegen de grens met Utrecht en net ten zuiden van de A1 ligt in Terschuur de showroom van Floorsite. Daar ben je vanaf Zwolle in drie kwartier. Ook vanuit Raalte, Wijhe, Olst, Heino, Dalfsen, Heerde en Hattem doe je er ongeveer zo lang over. Vanaf Lelystad, Dronten, Kampen en Biddinghuizen is Terschuur amper verder. Op ongeveer een half uur rijden liggen Het Harde, Harderwijk, Garderen, Zeewolde, Nunspeet, Ermelo en Putten. Wil je je kinderen meenemen? Geen enkel probleem. Maak er een leuke dag van, als je jullie lamelparket of multiplank voor Zwolle hebt uitgezocht kunnen jullie bijvoorbeeld naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum in Terschuur.