De mooiste laminaat vloeren Amsterdam

Kies je voor laminaat, dan kies je voor praktisch, strak en economisch. Een laminaatvloer is gemakkelijk zelf te leggen en de keuze aan dessins is groot zodat er altijd wel een laminaatvloer naar jouw smaak te vinden is. De harde kunststof toplaag zorgt ervoor dat ze minder gevoelig zijn voor vocht dan echt hout, maar omdat de onderlaag van HDF of MDF – een houtproduct – is, moet je toch opletten met water en niet te nat dweilen.

Op zoek naar een laminaat vloer in Amsterdam?

De mooiste laminaatvloeren vind je bij de echte vloerenverkoper zoals Floorsite. Een goede service, eerlijk advies én een groot aanbod vloeren om goed te kunnen vergelijken en de juiste keuze te maken. Naast verschillende kwaliteits- en prijsklassen laminaat vind je bij Floorsite ook echt houten vloeren en de nieuwe generatie pvc vloeren. De showroom van Floorsite ligt in het Gelderse Terschuur, waar je vanaf Amsterdam binnen een uur bent. Een betaalbare en goede laminaat vloer voor Amsterdam vind je bij Floorsite!

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom ga je voor een laminaatvloer naar Floorsite

  • Laminaat in verschillende prijsklassen en kwaliteiten;
  • Royale showroom;
  • Ook multiplank, massief hout en lamelparket;
  • Concurrerende prijzen;
  • Praktische tips en eerlijk advies;
  • Prima service, vriendelijk personeel;
  • Laminaat eenvoudig zelf te leggen;
  • Ook legservice;
  • Laminaat vloer in Amsterdam thuis bezorgd.

Bezorgservice Floorsite voor Amsterdam en omgeving

Woon je in Amsterdam en koop je jouw vloer bij Floorsite in Terschuur, dan wordt jouw laminaatvloer in Amsterdam bij jou thuis afgeleverd. Deze bezorgservice is gratis vanaf 50 m2 en geldt natuurlijk ook als je niet in Amsterdam, maar daar in de omgeving woont.

Laminaat vloer in Amsterdam zelf leggen of laten leggen

De laminaatvloeren van Floorsite zijn voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze gemakkelijk zelf te leggen zijn. Ben je niet zo handig of zie je tegen zo’n klus op, dan kun je ook gebruikmaken van de legservice van Floorsite. Wij werken samen met professionele vloerenleggers die jouw laminaatvloer in Amsterdam snel en goed gelegd hebben. Vraag ernaar in de showroom!

Showroom in Terschuur

De showroom van Floorsite is een paar honderd vierkante meter groot en ligt in het Gelderse Terschuur, iets ten zuiden van de A1. Je bent er binnen een uur vanaf Amsterdam of bijvoorbeeld Amstelveen. Vanaf Vinkeveen of Haarlem, Schiphol en Hoofddorp doe je er een kwartiertje langer over en vanuit Weesp, Muiderberg, Breukelen, Abcoude, Almere, Hilversum, Bussum of Baarn ben je er binnen drie kwartier. Heb je een hond? Neem hem gerust mee. Je kunt in de omgeving van Terschuur heerlijk wandelen in de bossen en over de heide. Zo is het uitzoeken van een laminaatvloer voor Amsterdam ook voor je viervoeter leuk!