Praktische laminaat vloer Assen

Laminaat is eenvoudig te onderhouden, gemakkelijk te leggen en verkrijgbaar in veel verschillende dessins en kleuren zodat er voor elk interieur wel een laminaatvloer te vinden is. Dit heeft de vloer in korte tijd enorm populair gemaakt. Zorg wel voor een goede ondervloer, bij voorkeur eentje die geluiddempend is, want een laminaatvloer heeft wel de neiging wat hol te klinken. Laminaat bestaat uit een drager van MDF of HDF, een verlijmde papieren print en een harde kunststof toplaag.

Op zoek naar een goede laminaat vloer in Assen

Als je keuze gevallen is op laminaat, wil je vast een paar verschillende soorten zien om te kunnen vergelijken. In de showroom van Floorsite liggen voorbeeldvloeren in drie verschillende kwaliteitsklassen. En daarnaast ook nog eens de steeds populairder wordende pvc vloeren en echte houten vloeren als lamelparket, multiplank en massief hout. Je krijgt er een goed en eerlijk advies op maat en handige tips voor het leggen van je vloer. De showroom van Floorsite is gevestigd in Terschuur, op anderhalf uur rijden vanuit Assen.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Een goede laminaatvloer vind je bij Floorsite

  • Laminaat in drie verschillende prijsklassen en diverse kleuren;
  • Kliklaminaat prima zelf te leggen;
  • Met handige legwijzer;
  • Ook laten leggen is mogelijk via Floorsite legservice;
  • Tevens pvc vloeren, massief hout, multiplank en lamelparket;
  • Ruime showroom waar veel voorbeeldvloeren liggen;
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Goed en eerlijk advies;
  • Vriendelijk personeel;
  • Thuis bezorgen laminaat vloer in Assen.

Zelf leggen of laten leggen

Bij Floorsite is beide mogelijk. Door het clicksysteem is al het laminaat van Floorsite heel eenvoudig zelf te leggen, zeker als je het stappenplan van de legwijzer van Floorsite volgt. Maar Floorsite heeft ook een legservice waarvoor wij samenwerken met ervaren vloerenleggers. Zij hebben een laminaatvloer in Assen binnen de kortste tijd netjes gelegd.

Thuis bezorgen laminaat vloer in Assen

Geen gesjouw met al die pakken laminaat en rollen ondervloer, laat alle benodigdheden voor jouw laminaat vloer in Assen gewoon thuis bezorgen. De bezorgservice van Floorsite is geheel gratis als je voor 50 m2 of meer koopt.

Op naar de showroom in Terschuur

Terschuur ligt in Gelderland, iets ten zuiden van de A1. Je bent er in anderhalf uur vanuit Assen, Emmen, Zuidlaren, Klazienaveen en Roden. Vanuit Beilen, Coevorden, Dwingeloo en Westerbork doe je er ongeveer vijf kwartier over en Meppel, Slagharen en Hoogeveen zijn nog dichterbij, vanuit deze plaatsen is het slechts een uur naar Terschuur. Neem vooral je kinderen mee, in Terschuur ligt het Oude Ambachten & Speelgoed Museum dat voor jong en oud een mooie afronding is van een dag waarop je je nieuwe laminaat vloer voor Assen hebt uitgezocht.