PVC vloer Amersfoort

Ken je ze al, de pvc vloeren die sinds enkele jaren aan een geweldige opmars bezig zijn? En dat is niet voor niets: ze vragen weinig onderhoud, zijn vochtbestendig, hebben een hoge slijtvastheid, zijn geluidsisolerend en zijn uitstekend geschikt voor vloerverwarming. PVC vloeren heb je in twee soorten: dryback en click (of klik). Dryback pvc wordt direct op de – goed geëgaliseerde – ondervloer gelijmd, click pvc wordt via een clicksysteem in elkaar geklikt.

Waar vind je een pvc vloer in Amersfoort?

Misschien heb je jouw keuze al gemaakt en wil je alleen nog maar weten waar je een goede en betaalbare pvc vloer in Amersfoort kunt kopen. Maar misschien wil je ook wel graag wat voorbeelden zien, of zelfs nog andere vloeren – zoals laminaat of echt hout – om te kunnen vergelijken en te beslissen. Net over de grens Utrecht – Gelderland ligt aan de A1 het Gelderse Terschuur. Hier vind je de showroom van Floorsite met heel veel vloeren in hout en houtmotief.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je een pvc vloer van Floorsite

  • PVC vloeren in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten;
  • Zowel dryback pvc als klik pvc;
  • Grote showroom, ook met laminaat en echt houten vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Eerlijk en deskundig advies;
  • Uitstekende service;
  • Met legservice, maar ook zelf leggen is mogelijk;
  • Bezorgservice pvc vloer in Amersfoort en omgeving.

Legservice voor je pvc vloer in Amersfoort

Een dryback pvc vloer is niet zo eenvoudig zelf te leggen, maar ben je een handige doe-het-zelver, dan lukt het je vast met de aanwijzingen die Floorsite je meegeeft. Als je je pvc vloer in Amersfoort liever laat leggen door een echte vakman, dan kan dat ook. Floorsite werkt daarvoor samen met parketteurs die ervaring hebben met het leggen van alle soorten vloeren. Zij zorgen ervoor dat je pvc vloer super strak en glad wordt gelegd.

Bezorgservice Amersfoort en omgeving

Als je jouw vloer bij Floorsite uitzoekt, wordt je pvc vloer in Amersfoort thuis bij jouw afgeleverd. Vanaf 50 m2 is deze bezorgservice helemaal gratis. In overleg met jou stellen we de afleverdatum en het tijdstip vast.

Showroom Floorsite in Terschuur

Vanuit Amersfoort is de showroom in Terschuur in twintig minuten te bereiken. Vanuit Hoevelaken is het nog dichterbij omdat Terschuur net over de grens in Gelderland ligt. Ook vanuit Soest en Leusden, Baarn, Bunschoten, Zeist en Doorn, Amerongen en Woudenberg is Terschuur goed te bereiken. In Gelderland liggen Ede, Ermelo, Veenendaal, Putten en natuurlijk Barneveld heel dichtbij. Kom je op een zaterdag? Als je geluk hebt, draait de mooie, oude korenmolen en kun je er de gemalen producten kopen nadat je bij Floorsite een pvc vloer voor Amersfoort hebt uitgezocht!