PVC vloer Amsterdam

Ze zijn een regelrechte hit aan het worden, de pvc vloeren in Amsterdam. Een pvc vloer is namelijk vochtbestendig, geluidsisolerend, zeer geschikt voor vloerverwarming, ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en zijn heel slijtvast. Bovendien is het uiterlijk van de vloeren de laatste jaren sterk verbeterd en ze hebben een mooie, warme uitstraling. PVC vloeren zijn er in dryback en click. Dryback wordt direct op de ondervloer verlijmd terwijl klik pvc middels een clicksysteem in elkaar wordt gelegd.

Waar vind je een pvc vloer in Amsterdam?

Heb je al een beslissing genomen? Dan wil je nu vast weten waar je een pvc vloer in Amsterdam kunt kopen. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je graag wat meer vloeren zien en vergelijken, dan zoek je vast naar een adres met een ruime, overzichtelijke showroom waar je op je gemak kunt rondkijken. De showroom van Floorsite is centraal gelegen in het Gelderse Terschuur, net over de grens Utrecht – Gelderland, aan de A1.

Daar vind je op een paar honderd vierkante meter heel veel verschillende vloeren. Niet alleen click en dryback pvc, maar ook massief houten vloeren, laminaat en mulitplank en lamelparket.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je jouw pvc vloer bij Floorsite

  • Ruime keuze aan PVC vloeren;
  • In verschillende uitvoeringen en kwaliteiten;
  • Zowel dryback pvc als klik pvc;
  • Ruime showroom, ook met andere houten en houtlook vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Deskundig en onafhankelijk advies;
  • Prima service;
  • Met legservice, maar zelf leggen kan ook;
  • Bezorgservice pvc vloer in Amsterdam en omgeving.

Bezorgservice Amsterdam en omgeving

Heb je jouw vloer bij Floorsite in Terschuur uitgezocht, dan wordt jouw pvc vloer in Amsterdam bij jou thuis afgeleverd. Deze bezorgservice is vanaf 50 m2 helemaal gratis, ook als je nog verder weg woont dan Amsterdam en ook als je op vier hoog woont zonder lift. De bezorgdatum stellen we in overleg vast.

Legservice voor je pvc vloer in Amsterdam

Kies je voor een dryback pvc vloer en ben je handig en secuur, dan is deze ook door jou te leggen. Je krijgt als steuntje in de rug van ons een handige legwijzer mee. Waag je je hier toch liever niet aan, dan regelt Floorsite een goede en ervaren vakman die jouw pvc vloer in Amsterdam in no time legt. PVC vloeren met kliksysteem zijn gemakkelijker zelf te leggen, ook daar heeft Floorsite een legwijzer van.

Floorsite showroom Terschuur

De showroom van Floorsite in Terschuur ligt op een uur rijden vanaf Amsterdam en bijvoorbeeld Amstelveen. Vanuit Hoofddorp, Schiphol, Vinkeveen en Haarlem zul je een kwartier langer onderweg zijn. Almere, Abcoude, Breukelen, Weesp, Muiderberg, Baarn, Hilversum en Bussum liggen juist een kwartier dichterbij. Kom je op een zaterdag? Als je geluk hebt, draait de mooie, oude korenmolen Den Olden Florus en kun je er meelproducten kopen nadat je bij Floorsite een pvc vloer voor Amsterdam hebt uitgezocht!