PVC vloer Arnhem

Als je toe bent aan een nieuwe vloer, overweeg je wellicht pvc. Hoewel de pvc vloeren al langer bestaan, zijn ze sinds een paar jaar echt bezig aan een opmars. En terecht. PVC vloeren hebben vele voordelen en ze zijn de laatste jaren echt mooi geworden. Er bestaan twee soorten pvc vloeren, namelijk click pvc en dryback pvc. Click – of klik – pvc bestaat uit stroken die net als kliklaminaat in elkaar geklikt kunnen worden. Dryback pvc wordt direct op de goed geëgaliseerde ondergrond gelijmd.

Waar kun je terecht voor een pvc vloer in Arnhem?

Wil je de pvc vloeren wel eens in het echt zien? Of heb je al besloten welke het moet worden en wil je nu weten waar je een pvc vloer in Arnhem kunt kopen? In beide gevallen is Floorsite met zijn royale showroom in Terschuur het juiste adres voor jou. Je bent er vanaf Arnhem met ruim een half uur en je vindt hier niet alleen dryback en klik pvc, maar ook echt houten vloeren en laminaat. Je krijgt van het deskundige personeel eerlijk en onafhankelijk advies en bruikbare tips. Zo kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je jouw pvc vloer bij Floorsite

  • Volop keuze aan dryback en klik pvc vloeren;
  • In diverse kleuren, uitvoeringen en kwaliteiten;
  • Mooie showroom met echt houten en houtlook vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Onafhankelijk en eerlijk advies;
  • Bruikbare tips van deskundig personeel;
  • Prima service;
  • Voor zelf leggen of laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer in Arnhem en daarbuiten.

Legservice voor je pvc vloer in Arnhem

Floorsite werkt samen met professionele vloerenleggers. Vooral bij het leggen van een dryback vloer is dat geen overbodige luxe. Een click pvc vloer is gemakkelijker om te leggen, Floorsite heeft bovendien praktische legwijzers voor je. Als je handig genoeg bent, is ook het zelf leggen van een dryback pvc vloer wel te doen. Het belangrijkste is dat de ondervloer volkomen egaal is omdat je echt elke kleine oneffenheid ziet.

Bezorgservice Arnhem en omgeving

Als je je vloer bij Floorsite in Terschuur koopt, dan wordt je pvc vloer in Arnhem bij jou thuis afgeleverd. Bij vloeren vanaf 50 m2 is deze bezorgservice gratis. De bezorgdatum plannen we samen in de showroom. Als je direct online bestelt, kun je tijdens het bestelproces de gewenste afleverdatum aangeven.

Floorsite showroom in Terschuur

Terschuur ligt op ruim een half uur rijden vanaf Arnhem, net iets ten noordwesten van Barneveld. Ook vanaf Zetten, Doorwerth, Renkum, Rhenen, Schaarsbergen, Heteren, Oosterbeek en Wolfheze doe je er ongeveer een half uur over. Woon je in Westervoort, Rozendaal, Velp of Huissen, dan ben je ongeveer 45 minuten onderweg naar de showroom. Vanuit Ede, Wageningen, Veenendaal, Leeuwen en Bennekom kun je er binnen een half uur zijn. Terschuur heeft verschillende monumentale Rijksmonumenten, leuk om na de aankoop van je pvc vloer voor Arnhem nog lekker even op je gemakje in Terschuur rond te kijken.