PVC vloer Assen

Je ziet hem steeds vaker, de pvc vloer in Assen. Die populariteit dankt hij aan zijn gunstige eigenschappen én aan het feit dat de pvc vloer de laatste jaren een steeds mooiere en natuurlijkere uitstraling heeft gekregen. PVC vloeren zijn er met een kliksysteem – waarbij de stroken net als bij kliklaminaat in elkaar geklikt worden – en als dryback, dat wil zeggen een pvc vloer die direct op de geëgaliseerde ondergrond wordt gelijmd. Die manier van leggen is niet eenvoudig en dat wordt soms als enige nadeel genoemd tegenover de voordelen als slijtvast, vochtbestendig, geluidsisolerend en heel geschikt voor vloerverwarming.

Waar moet je zijn voor een pvc vloer in Assen?

Om een goed beeld te krijgen van de pvc vloeren, moet je ze eigenlijk ook vergelijken met andere vloeren, zoals laminaat en echt hout. Daarom is een bezoek aan een showroom met veel voorbeeldvloeren zeker aan te raden. Maar waar vind je zo’n showroom met andere en pvc vloeren in Assen? In Assen zelf wordt dat moeilijk, maar de mooie, nieuwe showroom van Floorsite ligt op anderhalf uur rijden vanaf Assen en daar vind je precies wat je zoekt. Veel verschillende vloeren en vriendelijk en deskundig personeel. Een showroom waar je graag over de vloer komt!

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je jouw pvc vloer bij Floorsite

  • Dryback en klik pvc vloeren;
  • In diverse kleuren, uitvoeringen en kwaliteiten;
  • Nieuwe showroom met houtlook en echt houten vloeren;
  • Scherpe prijzen;
  • Prima service;
  • Onafhankelijk advies;
  • Praktische tips van deskundig personeel;
  • Zelf leggen of laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer in Assen en omgeving.

Legservice pvc vloer in Assen

Floorsite biedt een legservice waarvoor wij samenwerken met professionele vloerenleggers die hun vak verstaan. Zij hebben jouw dryback vloer in Assen zo gelegd! Een klik pvc vloer natuurlijk ook, maar deze kun je ook heel goed zelf leggen. Floorsite heeft daar een praktische legwijzer voor. Overigens kun je als je handig bent ook een dryback vloer best zelf leggen, ook daar hebben we een legwijzer voor.

Bezorgservice Assen en omgeving

Koop je je vloer bij Floorsite in Terschuur, dan wordt je pvc vloer in Assen bij jou thuis bezorgd. Dit is gratis bij vloeren vanaf 50 m2. De bezorgdatum stellen we altijd in overleg vast.

Floorsite showroom in Terschuur

De showroom van Floorsite ligt in het Gelderse Terschuur, aan de A1 bij de grens met Utrecht. Je bent er vanuit Assen, Roden, Emmen, Klazienaveen en Zuidlaren in anderhalf uur. Kom je uit Hoogeveen, Meppel of Slagharen, ben je al met een uur in de showroom. Dwingeloo, Beilen, Westerbork en Coevorden liggen er qua afstand tussenin. Neem er lekker de tijd voor, je kunt als je daar zin in hebt lekker wandelen door de bossen en over de heide, een mooie afsluiting na het uitzoeken van een pvc vloer voor Assen!