PVC vloer Rotterdam

Wist je dat de pvc vloeren in Rotterdam steeds populairder worden? Ze bestaan al een hele tijd, maar de huidige lijn pvc vloeren heeft de afgelopen jaren een meer natuurlijkgetrouwe uitstraling gekregen, waardoor ze nog aantrekkelijker zijn geworden. PVC vloeren hebben heel gunstige eigenschappen, ze zijn geluidsisolerend – en daarom heel geschikt voor appartementen – en daarnaast vochtbestendig, slijtvast en geschikt voor vloerverwarming. Je hebt dryback pvc en click pvc. Die eerste soort wordt op de ondervloer verlijmd, de tweede soort wordt middels een clicksysteem in elkaar geklikt en is daardoor verhuisbaar.

Waar moet je zijn voor een pvc vloer in Rotterdam?

Ben je overtuigd? Dan wil je vast weten waar je zo’n mooie en praktische pvc vloer in Rotterdam kunt kopen. Als je ook nog graag wilt vergelijken met laminaat of met massief hout of bijvoorbeeld een vloer van multplank of lamelparket, dan moet je in een goed gesorteerde showroom zijn. Je wilt vast ook niet te veel betalen terwijl je wel een goede kwaliteit wilt. De showroom van Floorsite is daarom de plek waar jij moet zijn. Deze vernieuwde showroom ligt op een goed uur rijden vanaf Rotterdam, in het Gelderse Terschuur.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je jouw pvc vloer bij Floorsite

  • PVC vloeren in klik en dryback;
  • Verschillende kleuren, kwaliteiten en uitvoeringen;
  • Ruime showroom met houtlook vloeren en echt houten vloeren;
  • Concurrerende prijzen;
  • Uitstekende service;
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies;
  • Praktische tips van deskundig personeel;
  • Om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer in Rotterdam.

Bezorgservice Rotterdam en omgeving

Floorsite heeft een eigen bezorgservice. Als je bij Floorsite koopt, dan wordt jouw pvc vloer in Rotterdam thuis bezorgd. Bij de aanschaf van 50 m2 of meer is deze bezorgservice geheel gratis. Over de bezorgdatum en het tijdstip overleggen we samen in de showroom.

Legservice pvc vloer Rotterdam

Het leggen van een dryback pvc vloer is niet zo gemakkelijk en daarom kun je voor deze – maar natuurlijk ook andere – vloeren een beroep doen op de legservice van Floorsite. Hiervoor zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met professionele parketteurs en vloerenleggers. Ga je zelf leggen? Leuk! Floorsite heeft voor jou handige legwijzers voor het leggen van een dryback en klik pvc vloer in Rotterdam.

Showroom Floorsite in Terschuur

Terschuur is centraal gelegen in Nederland. Je doet er een goed uur over vanaf Rotterdam, Ridderkerk en Zoetermeer en de plaatsen Nieuwerkerk, Ouderkerk, Capelle en Krimpen aan den IJssel. Kom je uit Gouda, Boskoop, Waddinxveen, Bodegraven, Reeuwijk, Haastrecht of Moordrecht, dan kun je er binnen een uur zijn. Ook vanuit Delft, Schiedam en Den Haag is Terschuur uitstekend te bereiken. Heb je kinderen? Neem ze gerust mee als je jullie pvc vloer voor Rotterdam komt uitzoeken. Na afloop breng je bijvoorbeeld samen een bezoekje aan speelboerderij de Happyfarm.