Kies voor een pvc vloer in Utrecht

Hoewel pvc vloeren al langer bestaan, zijn ze pas sinds enkele jaren echt populair. De huidige generatie pvc vloeren ziet er dan ook erg mooi uit met zijn natuurlijke uitstraling. De gunstige eigenschappen – waaronder de vochtbestendigheid – waren al langer bekend. PVC vloeren zijn heel geschikt voor woningen waar geluid een issue is, zoals appartementen. PVC vloeren zijn namelijk goede isolatoren, in tegenstelling tot bijvoorbeeld laminaat. Er zijn twee hoofdgroepen pvc vloeren: dryback en click. Dryback pvc wordt verlijmd, terwijl click pvc in elkaar wordt geklikt waardoor het verhuisbaar is.

Waar koop je jouw pvc vloer in Utrecht?

Is de keuze eenmaal gemaakt, dan ga je nu op zoek naar een winkel waar je tegen een gunstige prijs een goede kwaliteit pvc vloer in Utrecht kunt kopen. Misschien wil je nog vergelijken met bijvoorbeeld een laminaat vloer of een vloer van multiplank of lamelparket. Een showroom met een ruime sortering aan vloeren is dan een vereiste. In Terschuur, net over de grens Utrecht-Gelderland vind je de showroom van Floorsite. Je bent er vanaf de stad Utrecht in een goed half uur naartoe.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom een pvc vloer van Floorsite

  • Mooie showroom met echt houten vloeren en houtlook vloeren;
  • PVC vloeren in dryback en kliksysteem;
  • Diverse kleuren, kwaliteiten en uitvoeringen;
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding;
  • Uitstekende service;
  • Advies op maat en praktische tips;
  • Deskundig personeel;
  • Om zelf te leggen of te laten leggen;
  • Bezorgservice pvc vloer in Utrecht.

Bezorgen pvc vloer in Utrecht

Koop je bij Floorsite in Terschuur je pvc vloer voor Utrecht, dan wordt deze bij jou thuis afgeleverd op het overeengekomen bezorgmoment. Heb je voor 50 m2 of meer besteld, dan is deze bezorgservice helemaal gratis.

Legservice van Floorsite

Ga je zelf je pvc vloer leggen? Zorg in ieder geval dat je vloer helemaal glad is, je kunt namelijk iedere oneffenheid zien. In onze legwijzers voor klik pvc en dryback pvc geven we je een stappenplan. Zie je het zelf leggen niet zo zitten, dan kun je gebruikmaken van de legservice van Floorsite. Hiervoor werkt Floorsite samen met ervaren en deskundige vloerenleggers in de regio. Aan jou de keuze!

Waar vind je de Floorsite showroom

Aan de A1, net over de grens Utrecht-Gelderland, ligt het dorp Terschuur. Vanaf Amersfoort, Renswoude, Leusden, Bunschoten, Woudenberg en Veendam ben je er binnen dertig minuten. De Ronde Venen, Lopik, Woerden of Montfoort liggen op een drie kwartier vanaf Terschuur. Vanuit stad Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vianen, De Bilt, Soest, Zeist of Baarn moet je op ruim een half uur rekenen. Iets buiten Terschuur staat een authentieke korenmolen met de naam Den Olden Florus. Als het weer het toelaat, draait deze op zaterdagen en ook kun je er dan gemalen producten kopen. Misschien een leuk idee om het kopen van een pvc vloer voor Utrecht met een bezoekje aan Den Olden Florus te combineren.