Ga voor visgraat vloer Amersfoort

Een visgraat vloer heeft klasse. Hij wordt daarom niet alleen veel in woningen gelegd, maar ook in kantoren waar een wat luxere uitstraling gewenst is. Omdat een visgraat patroon alleen mooi is als hij helemaal strak gelegd is, wordt hij tegenwoordig meestal van multiplank gemaakt. Dit bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van muliplex. De toplaag krijgt hierdoor vrijwel geen kans om uit te zetten of te krimpen en daardoor kan een visgraatvloer van multiplank echt strak gelegd worden.

Waar koop je een betaalbare visgraat vloer in Amersfoort?

Je hebt besloten een vloer in visgraatpatroon te nemen, maar waar kun je nu het beste terecht voor zo’n visgraat vloer in Amersfoort? Een goede vloer – dus van multiplank – maar toch niet te duur. Bovendien wil je ook graag verschillende soorten visgraat vloeren zien, in verschillende afwerkingen. In Terschuur, dat iets ten zuiden van de A1 ligt en net over de grens Utrecht-Gelderland, vind je de nieuwe showroom van Floorsite. Op een oppervlak van een paar honderd vierkante meter zijn tal van vloeren uitgelegd. Niet alleen visgraat, maar ook gewoon multiplank, lamelparket, massief eiken en grenen en vloeren in houtlook als laminaat en het steeds populairder wordende pvc.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Waarom zou je bij Floorsite je visgraatvloer kopen

  • Visgraat vloer van multiplank;
  • Voorbeelden in verschillende afwerkingen;
  • Royale, nieuwe showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Deskundig en onafhankelijk advies;
  • Goede service, klantvriendelijk;
  • Leg zelf of maak gebruik van de legservice;
  • Bezorgservice visgraat vloer in Amersfoort.
  • Ook beschikbaar als Visgraat PVC

Visgraat vloer in Amersfoort laten leggen

Het leggen van een visgraatvloer is een tijdrovende klus die veel concentratie vraagt. Door de secure en handige doe-het-zelver is een visgraatpatroon prima zelf te leggen – en Floorsite geeft je daar een handige legwijzer voor! – maar veel mensen kiezen toch liever voor een ervaren parketteur. Floorsite heeft een legservice waarvoor wij samenwerken met vakmensen uit de regio die jouw visgraat vloer in Amersfoort snel en goed leggen.

Bezorgservice van Floorsite

Als je besluit bij Floorsite je vloer te kopen, worden alle benodigdheden voor je visgraat vloer in Amersfoort afgeleverd op het tijdstip dat in overleg met jou is vastgesteld. Deze bezorgservice van Floorsite is geheel gratis bij de aanschaf van een vloer vanaf 50 vierkante meter.

Showroom in Terschuur

Vanuit Amersfoort is het slechts 20 minuten rijden naar het Gelderse Terschuur. Een half uur is het vanaf Doorn, Bunschoten, Zeist, Woudenberg, Amerongen en Baarn. Ook vanuit Ermelo, Veenendaal, Ede en Putten zal het ongeveer zo ver zijn. Barneveld en Hoevelaken liggen helemaal dichtbij en ook vanuit Soest en Leusden ben je zo bij de showroom van Floorsite. Wist je dat de Europese wandelroute van Scheveningen naar de grens van Polen en Litouwen door Terschuur loopt? Trek je wandelschoenen aan en wandel eerst op je gemak door de grote showroom om een visgraat vloer voor Amersfoort uit te zoeken en zet vervolgens je wandeling voort door de bossen en over de heide rond Terschuur.