Een visgraat vloer in Amsterdam, goede keuze!

Met een visgraatvloer haal je een stijlvolle vloer in huis. Of in je kantoor, want een visgraat vloer wordt ook veel in kantoorruimtes gelegd. Maar een visgraat vloer is alleen mooi als deze volmaakt strak gelegd is, daarom wordt een goede visgraat vloer gemaakt van lamelparket. Multiplank is net als lamelparket een samengestelde vloer. Het heeft een toplaag van massief hout die verlijmd is op een multiplex onderlaag. Door deze samenstelling kan een visgraat vloer vrijwel niet werken en dus echt mooi strak worden gelegd.

Een betaalbare visgraat vloer in Amsterdam

Een vloer koop je – als je tenminste niet vaak verhuist – maar twee of drie keer in je leven. Daar mag je dus best wat tijd en aandacht aan besteden. Als je op zoek bent naar een goede – multiplank – visgraat vloer voor Amsterdam, is het zinvol om ook daarbuiten te kijken. De showroom van Floorsite ligt in het dorp Terschuur in Gelderland. Je bent er vanaf Amsterdam in een uur. Floorsite verkoopt multiplank visgraat vloeren in twee soorten met heel veel afwerkingsmogelijkheden. Voorbeelden zie je daarvan in de ruim opgezette showroom. Daarnaast heeft Floorsite ook gewoon multiplank vloeren, lamelparket, massief hout en laminaat en pvc vloeren in houtlook.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Je visgraatvloer koop je bij Floorsite

  • Multiplank visgraat vloer;
  • Vloeren in diverse afwerkingen;
  • Ruim opgezette showroom;
  • Concurrerende prijzen;
  • Ook te leveren in Visgraat PVC
  • Deskundig en eerlijk advies;
  • Goede service, klantvriendelijk;
  • Zelf leggen of maak gebruik van de legservice;
  • Bezorgservice visgraat vloer in Amsterdam.

Bezorgservice

Als je besluit je vloer bij Floorsite te kopen, bezorgen we via onze bezorgservice alle benodigdheden voor jouw visgraat vloer in Amsterdam. Koop je een vloer van 50 vierkante meter of meer, dan is de bezorgservice van Floorsite gratis. Natuurlijk spreken we de afleverdatum in gezamenlijk overleg af.

Visgraat vloer in Amsterdam laten leggen

Het is niet zo eenvoudig om een visgraatvloer te leggen. Je moet je goed kunnen concentreren, want een fout is zo gemaakt. Daarom laten veel mensen hun visgraatvloer in Amsterdam door een erkende parketteur leggen. Voor de legservice van Floorsite werken wij samen met ervaren parketteurs in de regio. Ga je hem toch zelf leggen? Leuk! Wij hebben in ieder geval een handige legwijzer met verschillende praktische tips voor je.

Onze showroom in Terschuur

Op een uur rijden vanaf Amsterdam en Amstelveen vind je in het Gelderse Terschuur de ruim opgezette showroom van Floorsite. Je bent er binnen drie kwartier als je vanuit Abcoude, Breukelen, Baarn, Hilversum, Bussum, Muiderberg, Weesp of Almere komt. Vanaf Vinkeveen, Haarlem, Schiphol en Hoofddorp doe je er ongeveer vijf kwartier over. Ook je kinderen zijn welkom bij Floorsite. In Terschuur ligt het Oude Ambachten & Speelgoed Museum dat voor jong en oud een leuk uitje is en daarom prima te combineren met een bezoek aan onze showroom om je visgraat vloer voor Amsterdam uit te zoeken.