Stijlvolle visgraat vloer Apeldoorn

Een houten vloer in visgraatpatroon is een echte klassieker. Het is een legpatroon dat al honderden jaren wordt toegepast. Vroeger moest deze vloer verspijkerd worden om het kieren tegen te gaan, maar de huidige visgraat vloeren zijn vaak gemaakt van multiplank. Dat wil zeggen een massief (eiken) toplaag met een multiplex onderlaag. Een multiplank vloer werkt nauwelijks en kan dus mooi strak gelegd worden zonder hem op de ondervloer te lijmen of te spijkeren.

Waar moet je zijn voor een visgraat vloer in Apeldoorn?

Als je kiest voor zo’n stijlvolle vloer, wil je natuurlijk weten waar je een kwalitatief goede maar niet te dure visgraat vloer in Apeldoorn kunt kopen. In Gelderland, in het dorp Terschuur, ligt de showroom van Floorsite met multiplank visgraatvloeren in verschillende kwaliteiten en afwerkingen. Je kunt er op je gemak rond kijken en vergelijken, vrijblijvend advies vragen en inspiratie opdoen. Vanaf Apeldoorn ben je met een half uur in Terschuur.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Daarom koop je jouw visgraatvloer bij Floorsite

  • Multiplank visgraat vloer met eiken toplaag;
  • Tevens andere houten vloeren en houtlook vloeren;
  • Ruim opgezette showroom;
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Eerlijk en goed advies;
  • Prima service;
  • Deskundig en behulpzaam personeel;
  • Floorsite legservice, maar zelf leggen is ook mogelijk;
  • Bezorging visgraat vloer in Apeldoorn.

Bezorgservice Floorsite visgraat vloer in Apeldoorn

Alle benodigdheden voor jouw visgraatvloer – dus met de eventuele ondervloer – worden bij jou thuis of bijvoorbeeld bij je op kantoor afgeleverd. Deze bezorgservice is gratis als je voor 50 vierkante meter of meer bestelt. De bezorgdatum stellen we in overleg vast.

Legservice visgraatvloer

Het leggen van een visgraatvloer is een tijdrovende klus die veel concentratie vraagt en veel mensen laten dit liever doen dan dat ze er zelf aan beginnen. Floorsite werkt voor haar legservice samen met vakbekwame en ervaren parketteurs die de visgraat vloer in Apeldoorn snel en mooi strak gelegd hebben. Ga je toch zelf leggen? Geweldig! Floorsite heeft een handige legwijzer met praktische tips voor je.

De showroom van Floorsite

De showroom ligt in het dorp Terschuur, tegen de grens met Utrecht en iets ten noorden van Barneveld. Vanuit Apeldoorn, Ughelen, Uddel, Hoenderloo, Hoog Soeren en Beekbergen rijd je er in een half uur naartoe. Kom je vanaf Zutphen of Brummen, Loenen, Twello, Deventer, Wilp, Eerbeek en Vaassen dan ben je een kleine drie kwartier onderweg.

Otterlo, Putten, Lunteren, Harskamp, Stroe, Garderen en Kootwijk liggen op ongeveer twintig minuten. Nijkerk en Voorthuizen liggen helemaal dicht bij Terschuur. Neem je hond en wandelschoenen mee, na het uitzoeken van je visgraatvloer voor Apeldoorn kun je heerlijk wandelen door de bossen en over de heide bij Terschuur.