Visgraat vloer in Arnhem, stijlvol en tijdloos

Het visgraat legpatroon is een geliefd legpatroon met een mooie, klassieke uitstraling. Vroeger werden houten vloeren op de ondervloer verspijkerd om het uitzetten en krimpen onder invloed van de luchtvochtigheid te voorkomen. Tegenwoordig is dat niet meer nodig en kan ook een visgraatvloer in Arnhem zwevend worden gelegd. Tenminste, als je een visgraatvloer van multiplank hebt. Deze vloer heeft een eiken toplaag en een multiplex onderlaag en dat is dé manier om het werken van hout tegen te gaan.

Multiplank visgraat vloer in Arnhem kopen

Voor een goede visgraatvloer moet je bij een echte vloerenverkoper zijn. Floorsite verkoopt visgraatvloeren van multiplank in twee soorten en in meerdere afwerkingen. De showroom is ruim opgezet en heeft naast de visgraatvloeren ook massief houten vloeren, lamelparket en houtlookvloeren in laminaat en pvc. Wist je trouwens dat er ook een visgraatvloer in pvc is? Ook daar vind je verschillende voorbeelden van in de showroom van Floorsite. De showroom is gelegen in het Gelderse Terschuur, op slechts een half uur rijden vanaf Arnhem.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Jouw visgraatvloer koop je bij Floorsite

  • Diverse vloeren in visgraat legpatroon;
  • Ruim opgezette showroom, veel voorbeeldvloeren;
  • Ook pvc visgraatvloeren;
  • Heel goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gedegen en deskundig advies;
  • Vriendelijk en meedenkend personeel;
  • Visgraat vloer om zelf te leggen;
  • Tevens Floorsite legservice;
  • Bezorgen Floorsite visgraat vloer in Arnhem.

Floorsite visgraat vloer in Arnhem thuis bezorgd

Met de bezorgservice van Floorsite wordt jouw visgraat vloer in Arnhem bij je thuis afgeleverd. Dat is wel zo handig! Floorsite rekent hier geen kosten voor als je voor 50 vierkante meter of meer koopt. Het bezorgmoment spreken we samen af.

Visgraatvloer laten leggen via Floorsite legservice

Laten we vooropstellen dat je natuurlijk ook zelf je visgraat vloer in Arnhem mag leggen, daar helpen we je zelfs een handje bij door je een praktische legwijzer mee te geven. Echt eenvoudig is die klus niet en we kunnen ons daarom voorstellen dat je dit liever aan de vakman overlaat. Daarom heeft Floorsite een legservice waarvoor wij samenwerken met ervaren parketteurs en vloerenleggers. Aan jou de keuze!

Hoe ver is het naar de showroom?

De Floorsite showroom ligt in het Gelderse dorp Terschuur, tegen de grens met Utrecht, ten noordwesten van Barneveld. Je bent er met ruim een half uur vanaf Arnhem, Rhenen, Wolfheze, Schaarsbergen, Heteren, Renkum, Doorwerth, Zetten en Oosterbeek. Velp en Rozendaal, Huissen en Westervoort liggen op ongeveer drie kwartier rijden en het is nog geen half uur vanuit Leeuwen, Veenendaal, Bennekom, Ede en Wageningen. Kom je op een zaterdag? Als het weer het toelaat, draait de mooie korenmolen Den Olden Florus en kun je daar gemalen producten kopen nadat je bij Floorsite je visgraat vloer voor Arnhem uitgezocht hebt!