Visgraat vloer Assen, een klassieke topper

Het visgraat legpatroon was in de zestiende eeuw bij de Franse adel het meest geliefde legpatroon en je kunt gerust stellen dat een visgraatvloer stijl en klasse heeft. Een visgraat vloer moet helemaal strak gelegd worden, zonder kieren. Vroeger werd hij daartoe op de ondervloer gespijkerd, tegenwoordig kan hij ook zwevend gelegd worden. Maar dan moet het wel een multiplank visgraat zijn. Multiplank is gelaagd en verlijmd hout waarvan de toplaag bijvoorbeeld eiken is. Door deze gelaagdheid werkt multiplank niet of nauwelijks en daarom kan hij dus superstrak gelegd worden.

Vind de mooiste visgraat vloer in Assen

Zoek je zo’n stijlvolle vloer voor je woning of misschien je kantoor? Verwacht je kwaliteit, service en een goede prijs? Kom dan naar de nieuwe, royaal opgezette showroom van Floorsite in het gemoedelijke Terschuur. Anderhalf uur rijden is een investering waar je geen spijt van zult krijgen. Je vindt er tal van voorbeeldvloeren om te vergelijken en inspiratie op te doen. Het deskundige personeel geeft je tips en adviezen waar je echt wat aan hebt.

Bezoek onze showroom

Adresgegevens

Floorsite
Antonie Fokkerstraat 1
3772 MP Barneveld


Routebeschrijving

Voor de mooiste visgraatvloer ga je naar Floorsite

  • Multiplank visgraat in twee verschillende soorten;
  • Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding;
  • Heel veel afwerkingen mogelijk;
  • Ruime showroom met veel voorbeeldvloeren;
  • Tevens pvc vloeren, laminaat en massief hout;
  • Handige legwijzer voor zelf leggen;
  • Laten leggen met de Floorsite legservice;
  • Goed en eerlijk advies;
  • Vriendelijk en deskundig personeel;
  • Thuisbezorging visgraat vloer in Assen.

Thuisbezorging visgraat vloer in Assen

Geen aanhanger huren, geen zorgen om je rug bij het sjouwen van de vloerdelen. Je laat gewoon alle benodigdheden – dus ook de ondervloer – voor je nieuwe visgraat vloer in Assen thuis bezorgen. Floorsite rekent niets voor deze service bij aanschaf van een vloer van 50 m2 of meer.

Laten leggen met de Floorsite legservice

Als je wilt, kun je zelf je visgraatvloer leggen. Floorsite ondersteunt je met een praktische legwijzer voor het leggen van een visgraatvloer. Het is een flinke klus, maar als je goed geconcentreerd en nauwkeurig kunt werken, is het absoluut te doen. Laat je het leggen liever over aan een vakman? Geen probleem, Floorsite werkt samen met de beste parketteurs die jouw visgraat vloer in Assen perfect weten te leggen.

In anderhalf uur naar Terschuur

Terschuur ligt in Gelderland, tegen de grens met Utrecht, iets ten zuiden van de A1. Vanuit Assen, Roden, Klazienaveen, Zuidlaren en Emmen ben je er in anderhalf uur. Een kwartier minder doe je erover vanuit Coevorden, Dwingeloo, Westerbork en Beilen. Nog dichterbij liggen Slagharen, Meppel en Hoogeveen, vanuit deze plaatsen ben je met een uur in Terschuur. Terschuur is een mooi dorp met enkele prachtige rijksmonumenten en na het uitzoeken van een laminaat vloer voor Assen is het de moeite waard om het dorp nog even te bekijken of een wandeling door de bossen te maken.