Terug naar Klantenservice

Verzenden & retourneren

Verzending

Als je een bestelling op werkdagen voor 10:00 bij ons plaatst dan wordt deze bestelling dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. De bestelling is dan de volgende werkdag of zaterdag in huis. De status van de bestelling kan worden gevolgd in je account. Van elke update in de bestelling ontvang je een e-mail.

Verzendkosten

De verzendkosten van onze vloeren zijn € 75. Koop je een onderhouds-, schoonmaak- of legproducten dan zijn de verzendkosten € 6,95.

Retourneren en ruilen

Je heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Vanaf het moment van de retourmelding heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor je eigen rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Ben je niet tevreden over 1 of meerdere ontvangen producten? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Vul dit retourformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op om de retouraanvraag af te handelen.

Als je een beschadigd product hebt ontvangen, dan willen wij dit graag met je oplossen. Vul dit garantieformulier in en wij zenden je zo snel mogelijk een nieuw product toe! Bekijk deze pagina voor alle garantietermijnen van al onze vloeren.